Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σάνα Μαρίν: Νέο βίντεο από «άγριο» πάρτι - Χορεύει προκλητικά με γυναίκα μοντέλο

Νέος «πονοκέφαλος» για τη Φινλανδή πρωθυπουργό

23 Αυγούστου 2022 12:54
Σάνα Μαρίν: Νέο βίντεο από «άγριο» πάρτι - Χορεύει προκλητικά με γυναίκα μοντέλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πονοκέφαλο προκαλεί στην πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, νέο βίντεο που διέρρευσε, στο οποίο φαίνεται να διασκεδάζει και να χορεύει με ένα πρώην μοντέλο και influencer. Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail φαίνεται η κυρία Μάριν να χορεύει πολύ στενά με την 33χρονη Σαμπίνα Σαρκά.

Το βίντεο τραβήχτηκε στην κατάμεστη πίστα ενός νυχτερινού κέντρου όπου η πρωθυπουργός βιντεοσκοπήθηκε επίσης να χορεύει στενά με τον Φινλανδό τραγουδιστή Olavi Uusivirta.

Η πρώην βασίλισσα της ομορφιάς Σαρκά - η οποία εκπροσώπησε τη Φινλανδία στον διαγωνισμό Μις Κόσμος το 2012 - έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμα τηλεοπτικά ριάλιτι στη Φινλανδία και τώρα υποστηρίζει τον εαυτό της ως influencer στα social media με 90.000 ακόλουθους στο Instagram.

Η ίδια είχε αποκαλύψει πριν από μόλις έξι ημέρες ότι είχε χωρίσει με τον σύζυγό της Όσι Κιβιμάκι, με τον οποίο παντρευτεί στην Ελλάδα το 2019.

Το νέο βίντεο τραβήχτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς το φως της ημέρας φαίνεται ήδη από το μπαλκόνι της βεράνταςστο μοντέρνο νυχτερινό κλαμπ Klubi του Ελσίνκι.

Σημειώνεται πως μετά τη διαρροή του πρώτου βίντεο, η Φινλανδή πρωθυπουργός υπερασπίστηκε τον εαυτό της κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος.

Όπως είπε η Σάνα Μαρίν, τα βίντεο είναι ιδιωτικά και γυρίστηκαν σε ιδιωτική κατοικία πριν από μερικές εβδομάδες. Η πρωθυπουργός είπε ότι γνώριζε ότι τη βιντεοσκοπούσαν αλλά πίστευε ότι τα βίντεο θα παραμείνουν ιδιωτικά.

«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Αφορούσαν εμένα να κάνω μια βραδινή έξοδο με φίλους. Κάνω πάρτι – ακόμα και έξαλλα – χορεύοντας και τραγουδώντας» είπε η Σάνα Μάριν.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share