Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Στα 73 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός

21 Αυγούστου 2022 11:52
Πέθανε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς σε ηλικία 73 ετών.

Ο τραγουδιστής περνούσε δύσκολες στιγμές με την υγεία του το τελευταίο διάστημα, έχοντας δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την του σύζυγο, Αμαλία Δημητριάδη.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Πέτερσεν - Ο θρυλικός σκηνοθέτης που έφερε την «Τροία» στη μεγάλη οθόνη!

Η περιπέτειά του ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου Μαρτίου με τον γνωστό καλλιτέχνη να καταλήγει σήμερα 21 Αυγούστου.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll. Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ. Εκπροσώπησε την Ελλάδα με τρεις άλλους τραγουδιστές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 1977 και έφτασε με το τραγούδι Μάθημα Σολφέζ στην πέμπτη θέση.

Το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1974 με τίτλο "Robert Williams". To 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μίλα μου» από το άλμπουμ «Εσύ κι εγώ».

Το 1991 συνέβαλε σημαντικά στην τηλεοπτική σειρά «Η Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, για την οποία έγραψε τη μουσική και τους στίχους για πολλά τραγούδια, με σημαντικότερο το τραγούδι έναρξης με τίτλο «Μες στην προσευχή μου». Το άλμπουμ «Η Λάμψη» κυκλοφόρησε το 1992.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε από την Ιλένια Ουίλιαμς

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν μερικά χρόνια και δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο χωρισμού από την Ιλένια Ουίλιαμς!

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά τον χωρισμό: «Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο!»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στην εκπομπή, The 2night Show: «Toν Κούπερ τον είχα κάνει δώρο στην Ιλένια. Τον κράτησα εγώ, αλλά τον πηγαίνω να τον βλέπει. Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δε συνεχίσαμε με την Ιλένια είναι πως όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Δε χωρίσαμε για τη δουλειά, ούτε θέμα καριέρας είναι. Υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες γιατί όταν επέστρεφε 4 το πρωί και εγώ έφευγα 5.30 δεν υπήρχε επαφή. Τα βρίσκεις όμως αυτά.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Έγινε μια συζήτηση στην οποία είδαμε πως αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο. Αυτή η συζήτηση δεν ευοδώθηκε και έτσι ήταν αναπόφευκτο να χωρίσουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλειας. Περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια. Έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα. Είχα στο μυαλό μου πως από νωρίς ήθελα να γίνω πατέρας. Ποτέ δεν το ζόρισα και φτάσαμε 40. Έχω φρικάρει λίγο με τη φάση της μοναξιάς»!

"Είναι ξεφτίλας..." - Άγριο κράξιμο Ουγγαρέζου σε Μουτσινά (video)

Για τα επαγγελματικά του σχέδια και το τηλεοπτικό μέλλον του μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα, στον Νίκο Μουτσινά. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα στο Mega με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Με χιουμοριστική διάθεση, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συζήτησαν για τις δουλειές και τις άδειές τους, ενώ σε κάποιο σημείο, ο δεύτερος τόνισε: «Έχω πάντα πρότζεκτ να προτείνω στα κανάλια. Θα πάω λοιπόν εκεί αλλά αν μου πουν όχι δεν μπορώ να μείνω χωρίς δουλειά! Υπάρχουν λογαριασμοί που τρέχουν Νίκο! Μη βλέπεις εσύ που έχεις λύσει το προβληματάκι σου! Έτσι; Κάπου ώπα».

«Τι μου τη φέρατε τη μπλε καλιακούδα να μας φάει; Τι σε νοιάζει ρε εγώ αν κάθομαι μια αργία;» αναρωτήθηκε, ο Νίκος Μουτσινάς απευθυνόμενος στον καλεσμένο του. «Κάτσε ρε Νίκο, είπαμε… Μα είπαμε… Είναι και η παροιμία, τώρα, που δεν λέγεται. Είπαμε στον Μουτσινά να κάτσει και αυτός εντοιχίστηκε», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είσαι προκλητικός αδελφούλη μου! Εσύ και οι Αρβύλα τι είστε; Διαφορετικοί είστε; Παιδιά, ο άνθρωπος είναι ξεφτίλας! Κλείνει τον Κουτσοφλέβαρο, 28 Φεβρουαρίου και ξαναξεκινάει του Αγίου Δημητρίου μαζί με το γλυκό το βύσσινο. Έξι μήνες στον κάτω κόσμο και έξι μήνες στον πάνω μόνο η Περσεφόνη. Η Περσεφόνη του ΣΚΑΪ» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε τον αστείο διάλογο ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share