Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρωσία: Νεκρή από βομβιστική επίθεση η κόρη του «εγκεφάλου του Πούτιν» (video)

Το τζιπ στο οποίο επέβαινε ανατινάχτηκε σε κεντρικό δρόμο στα περίχωρα της Μόσχας

21 Αυγούστου 2022 11:29
Ρωσία: Νεκρή από βομβιστική επίθεση η κόρη του «εγκεφάλου του Πούτιν» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ντάρια Ντούγκινα, κόρη του Αλεξάντερ Ντούγκιν στενού συνεργάτη του Βλαντιμίρ Πούτιν, σκοτώθηκε σε έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου που είχε σκοπό να σκοτώσει τον πατέρα της.

Δείτε επίσης: Κρατήθηκε ως «επτασφράγιστο μυστικό» για 200 χρόνια: Η προφητεία που μιλά για Ρωσία και Παγκόσμιο Πόλεμο

Το αυτοκίνητο με την κόρη του Ντούγκιν Ντάρια ανατινάχθηκε κοντά στο χωριό Bolshiye Vyazyomy, στα περίχωρα της Μόσχας το βράδυ του Σαββάτου.

Το χτύπημα φέρεται να προοριζόταν για τον πατέρα της Αλεξάντερ Ντούγκιν, 60 ετών, ο οποίος σχεδίαζε να ταξιδέψει μαζί της μετά από ένα φεστιβάλ, αλλα την τελευταία στιγμή αποφάσισε να πάρει ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο.

Πλάνα που τραβήχτηκαν στο σημείο δείχνουν το Land Cruiser Prado της Darya να είναι τυλιγμένο στις φλόγες στην άκρη του δρόμου με τουλάχιστον ένα πυροσβεστικό όχημα να παρευρίσκεται.

Ο πατέρας της Αλέξάντερ αποκαλείται συχνά «ο εγκέφαλος του Πούτιν» ή «φιλόσοφος» λόγω της στενής σχέσης του με τον ρώσο πρόεδρο.

Είναι ο πρώην αρχισυντάκτης του τηλεοπτικού δικτύου Tsargrad που υποστηρίζει τον Πούτιν και λέγεται ότι είναι ο «εγκέφαλος» της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ο Ντένις Πουσίλιν, επικεφαλής της αποσχισθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ στην ανατολική Ουκρανία είπε στο Τelegram: «Οι τρομοκράτες του ουκρανικού καθεστώτος, προσπαθώντας να εξοντώσουν τον Alexander Dugin, ανατίναξαν την κόρη του… σε ένα αυτοκίνητο. Ευλογημένη μνήμη της Ντάρια, είναι μια πραγματική Ρωσίδα!».

Βίντεο δείχνει τον πατέρα της Αλεξάντερ να κρατάει το κεφάλι του με απόγνωση αμέσως μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητο που επέβαινε η κόρη του.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share