Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σάνα Μαρίν: Νέο βίντεο δείχνει τη Φινλανδή πρωθυπουργό να χορεύει στην αγκαλιά τραγουδιστή

Η 36χρονη πολιτικός έρχεται πολύ κοντά στον παρτενέρ της

19 Αυγούστου 2022 16:43
Σάνα Μαρίν: Νέο βίντεο δείχνει τη Φινλανδή πρωθυπουργό να χορεύει στην αγκαλιά τραγουδιστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Φινλανδή πρωθυπουργό, Σάνα Μαρίν, ήρθε στη δημοσιότητα ένα 24ωρο μετά από εκείνο που την δείχνει να χορεύει ξέφρενα σε πάρτι.

Στο νέο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media η 36χρονη Φινλανδή πρωθυπουργός φαίνεται να χορεύει με έναν άνδρα σε κλαμπ τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου.

Τα φινλανδικά Μέσα αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Olavi Uusivirta, ενώ η Σάνα Μαρίν χορεύει μαζί του υπό τους ήχους του κομματιού των Black Eyed Peas «I got a feeling that tonight’s gonna be a good, good night».

«Η Σάνα χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άντρες. Βρέθηκε στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άντρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο», λέει ένας από τους παρευρισκόμενους.

Η Σάνα Μάριν είναι παντρεμένη με τον Μάρκους Ράικονεν και έχουν τρία παιδιά.

Σάνα Μαρίν: Σάλος στη Φινλανδία με νέο βίντεο της πρωθυπουργού να ξεσαλώνει σε «άγριο πάρτι» - «Πάρε το δερμάτινο μπουφάν σου και παραιτήσου» (Video)

Ομοβροντία αρνητικών σχολίων δέχθηκε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν μετά τη διαρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός βίντεο που τη δείχνει να παρτάρει με φίλους της. Στο πολιτικό πλαίσιο, το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της φινλανδής πρωθυπουργού Σάνα Μάριν είχε ανακοινώσει πως υποστηρίζει με πολύ μεγάλη πλειοψηφία την ένταξη της σκανδιναβικής χώρας στο ΝΑΤΟ, η υποψηφιότητα για την οποία πρόκειται να επισημοποιηθεί αύριο, Κυριακή.

H 36χρονη Μάριν, που έχει αποκτήσει φήμη με τις cool εμφανίσεις της στον ελεύθερο χρόνο της, διακρίνεται στο viral βίντεο, που αναρτήθηκε για πρώτη φορά στο Instagram Stories, να πίνει και να χορεύει με μια ομάδα φίλων της και να τραγουδάει τραγούδια του Φινλανδού ράπερ Petri Nygrd και της τραγουδίστριας της ποπ Antti Tuisku.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης τη Μάριν πλαισιώνουν στο βίντεο η καλλιτέχνις και η αδελφή της Άννα, η φωτογράφος και influencer Γιανίτα Αούτιο, η παρουσιάστρια Τίνι Βίλκστρομ, η τρομπετίστα Ιλόνα Ιλικόρπι, η παρουσιάστρια του ραδιοφώνου Καρολίνα Τουόμινεν, η στυλίστρια Βέσα Σίλβερ και η βουλευτής Ιλμάρι Nούρμινεν του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Φινλανδής πρωθυπουργού.

Αν και κάποιοι χρήστες θεώρησαν “cool” την εμφάνιση της Μαρίν, πολλοί άλλη την χαρακτήρισαν «ασυμβίβαστη» με την εικόνα μιας γυναίκας που έγινε το 2019 η νεότερη πρωθυπουργός στον κόσμο. Μάλιστα ο παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής Αλέξι Βαλαβουόρι τη χαρακτήρισε ως την πιο ανίκανη πρωθυπουργό που είχε ποτέ η χώρα.

«Αυτή είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν. Κάποιοι λένε ότι είναι cool... ίσως μεταξύ άλλων εφήβων. Αλλά υπεύθυνη ηγέτης μιας χώρας σε κρίση; Είναι μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ. Δεν ξέρει τίποτα. Πάρε το δερμάτινο μπουφάν σου και παραιτήσου. Ευχαριστώ», έγραψε.

Ο χρήστης Πέτρι Κουίτινεν σχολίασε : «Αυτό το βίντεο παρουσιάζει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Μάριν Σάνα (η μελαχρινή με το λευκό παντελόνι και το μαύρο τοπ) σε ιδιωτικό πάρτι. Η Φινλανδία υποφέρει από υψηλές τιμές ρεκόρ ηλεκτρικής ενέργειας, έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματιών φροντίδας ηλικιωμένων και να πώς περνά τον χρόνο της η ηγέτιδα μας!».

«Η έγκυρη πρωθυπουργός μας χορεύει, την τελευταία μέρα, τα κορίτσια θέλουν να διασκεδάσουν, δεν ψήνουν κουάκερ. Εθνικό χρέος: 134.300.130.518,10 ευρώ», ήταν το καυστικό σχόλιο της Πία Πόλβιαντερ.

Δεν έλειψαν, πάντως, και κάποια εγκωμιστικά σχόλια για τη Σάνα Μαρίν, όπως εκείνο του Γιούλιους Ουότιλα:

«Η @MarinSanna γίνεται σύμβολο της προόδου και μου αρέσει. Αν ζητούσαμε πάντα την άδεια από αυτούς τους συντηρητικούς, δεν θα υπήρχαν γυναίκες πρωθυπουργοί. Με περηφάνια παρουσιάζω αυτό το βίντεο στους φίλους και τους συναδέλφους μου. Ο κόσμος και οι αποδεκτές αξίες αλλάζουν».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share