Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέα αεροπορική τραγωδία στις ΗΠΑ: Σύγκρουση δυο αεροσκαφών στην Καλιφόρνια – Στους τρεις ο αριθμός των νεκρών (photos&video)

Τα δύο Cessna συγκρούστηκαν κατά τη διαδικασία προσγείωσης

19 Αυγούστου 2022 07:29
Νέα αεροπορική τραγωδία στις ΗΠΑ: Σύγκρουση δυο αεροσκαφών στην Καλιφόρνια – Στους τρεις ο αριθμός των νεκρών (photos&video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δυο μικρά αεροσκάφη συγκρούστηκαν χθες Πέμπτη (18/8) πάνω από αεροδρόμιο της Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ανακοίνωσαν οι αρχές, κάνοντας λόγο για τρεις νεκρούς.

αεροπορικη-τραγωδια-ηπα-19-8

Σύμφωνα με την αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA), δύο άνθρωποι επέβαιναν σε Cessna 340 κι ένας τρίτος σε Cessna 152 όταν συγκρούστηκαν.

Τα δύο μικρά αεροσκάφη «ενεπλάκησαν σε σύγκρουση καθώς οι πιλότοι τους βρίσκονταν στο τελικό στάδιο της προσέγγισης στο δημοτικό αεροδρόμιο της Ουότσονβιλ», μικρής εγκατάστασης περίπου 120 χιλιόμετρα νότια από το Σαν Φρανσίσκο, εξήγησε η FAA.

αεροπορικη-τραγωδια-ηπα-19-8

Η δημοτική αρχή της Ουότσονβιλ έκανε λόγο μέσω Twitter για δυστύχημα με «νεκρούς», χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Η FAA διαβεβαίωσε πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στο έδαφος. Την έρευνα για το δυστύχημα θα διενεργήσει η αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας των μεταφορών (NTSB).

Μακελειό στις ΗΠΑ: Άνδρας άνοιξε πυρ σε λούνα παρκ - 3 τραυματίες

Πολλές οικογένειες που διασκέδαζαν άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητες, όταν ένας άγνωστος άνοιξε πυρ στο λούνα παρκ Six Flags στο Ιλινόις των ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: Σοκ στις ΗΠΑ: Επίθεση με μαχαίρι πάνω στη σκηνή δέχθηκε ο διάσημος συγγραφέας των «σατανικών στίχων», Σαλμάν Ρούσντι (video)

Η αστυνομία είπε ότι κάποιος βγήκε από ένα λευκό αυτοκίνητο και άρχισε να πυροβολεί, πριν μπει ξανά στο όχημα και φύγει από το λούνα παρκ. Κανείς δεν έχει συλληφθεί ακόμη για το περιστατικό.

Ένας εκπρόσωπος του πάρκου είπε ότι δύο άτομα, ένας 17χρονος και ένας 19χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για θεραπεία, ενώ ο τρίτος τραυματίας αρνήθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν το συμβάν έκαναν λόγο για «στοχευμένη πράξη».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share