Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ann Heche: Κόπηκε το «νήμα» της ζωής για τη γνωστή ηθοποιό μετά το σοβαρό τροχαίο - Την αποσύνδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη (video)

Δυστυχώς δε βρίσκεται πλέον στη ζωή

12 Αυγούστου 2022 21:02
Ann Heche: Κόπηκε το «νήμα» της ζωής για τη γνωστή ηθοποιό μετά το σοβαρό τροχαίο - Την αποσύνδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γιατροί έβγαλαν την ηθοποιό Anne Heche από τη μηχανική υποστήριξη και άφησε την τελευταία της πνοή. Η Heche είχε πέσει σε κώμα ύστερα από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη προ ημερών και είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

«Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Anne υπέστη σοβαρή ανοξική εγκεφαλική κάκωση και παραμένει σε κώμα, σε κρίσιμη κατάσταση» είπε νωρίτερα σήμερα εκπρόσωπος της οικογένειας, τονίζοντας πως «δεν αναμένεται να επιβιώσει».

Δείτε επίσης: Θρίλερ με την υγεία του σκηνοθέτη Λαρς φον Τρίερ - Πάσχει από Πάρκινσον!

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή Mar Vista του Λος Άντζελες, κοντά στο σπίτι του Heche. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του Λος Άντζελες, το αυτοκίνητό της, έπεσε πάνω σε σπίτι και στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά. Η 53χρονη ηθοποιός ήταν γνωστή για ταινίες όπως οι Donnie Brasco, Cedar Rapids και Psycho.

Πέθανε η Ολίβια Νιούτον Τζον του «Grease»

Η διάσημη ηθοποιός – μουσικός Ολίβια Νιούτον Τζον πέθανε σε ηλικία 73 ετών, στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια το πρωί της Δευτέρας, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους. Όπως ανέφερε, εδώ και 30 χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο του μαστού και είχε καταφέρει να μετατραπεί σε σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για εκατομμύρια γυναίκες.

Το μήνυμα που αναρτήθηκε στο Facebook:

Η Dame Olivia Newton-John (73) πέθανε ειρηνικά στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου.

Η Olivia είναι σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για περισσότερα από 30 χρόνια, μοιράζοντας το ταξίδι της με τον καρκίνο του μαστού. Η θεραπευτική της έμπνευση και η πρωτοποριακή της εμπειρία με τη φυτική ιατρική συνεχίζεται με το Olivia Newton-John Foundation Fund, αφιερωμένο στην έρευνα της φυτικής ιατρικής και του καρκίνου. Αντί για λουλούδια, η οικογένεια ζητά να γίνουν οποιεσδήποτε δωρεές στη μνήμη της στο Ταμείο του Ιδρύματος Olivia Newton-John (ONJFoundationFund.org).

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share