Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με νέα κτηνωδία καταμεσής του δρόμου: Άλογο άμαξας κατέρρευσε και ο οδηγός άρχισε να το χτυπάει άσχημα – Έξαλλοι οι περαστικοί (video)

Το ανήμπορο ζώο δε μπορούσε να κουνηθεί

11 Αυγούστου 2022 17:10
Σάλος με νέα κτηνωδία καταμεσής του δρόμου: Άλογο άμαξας κατέρρευσε και ο οδηγός άρχισε να το χτυπάει άσχημα – Έξαλλοι οι περαστικοί (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα εξαντλημένο άλογο άμαξας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της ώρας αιχμής στο Μανχάταν, με τον οδηγό του να το χτυπάει επανειλημμένα για να σηκωθεί και τους περαστικούς να εξαγριώνονται με το θέαμα.

«Σήκω! Σήκω! Σήκω! Έλα, σήκω», πρόσταξε ο οδηγός το ζώο χτυπώντας το στην 9η Λεωφόρο, με το άλογο να έχει καταρρεύσει και να βρίσκεται στην άσφαλτο μη μπορώντας να σηκωθεί.

Δείτε επίσης: Φρίκη στη Σαλαμίνα με ασύλληπτη κτηνωδία: Τεμάχισε γάτα στη μέση του δρόμου - Στο όχημά του βρέθηκε κι άλλο νεκρό ζώο!

Ο κόσμος ενοχλήθηκε από το μαστίγωμα, με έναν περαστικό να λέει στον οδηγό της άμαξας: «Κι αν σε χτυπήσω έτσι, αδερφέ;», ενώ μια γυναίκα τον παρακαλούσε: «σταμάτα να το χτυπάς». «Προσπαθώ να τον σηκώσω, εντάξει», απάντησε ο οδηγός, καθώς χτυπούσε το άτυχο ζώο. Το άλογο στη συνέχεια ξάπλωσε στο πλάι και ακούμπησε το κεφάλι του στο δρόμο, καθώς ο οδηγός αφαιρούσε την άμαξα του με τη βοήθεια ενός πεζού.

Μια ομάδα αστυνομικών έφτασε στη συνέχεια και μαγνητοσκοπήθηκε να ρίχνει στο άλογο νερό και τελικά να το σηκώσει στα πόδια του μετά από περισσότερο από μία ώρα. Στη συνέχεια, η έφιππη μονάδα του NYPD μετέφερε το ζώο σε άγνωστη τοποθεσία για θεραπεία, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Είδα το άλογο να καταρρέει. Προφανώς ήταν υποσιτισμένος, αφυδατωμένος, πεινασμένος. Ο τύπος άρχισε να μαστιγώνει το άλογό του και να του λέει να σηκωθεί ξανά αντί να του δώσει νερό», είπε ένας οδηγός ταξί στη NYP.

Το άλογο προσπάθησε να σηκωθεί περίπου 10 φορές και συνέχισε να καταρρέει, προτού η αστυνομία κάνει ένεση αδρεναλίνης. Ένας άλλος μάρτυρας είπε στην NYP ότι το άλογο αιμορραγούσε από το γόνατο και μια τουρίστρια είπε ότι το άλογο υπέφερε από εξάντληση από τη ζέστη.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share