Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κροατία: 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν από την εκτροπή πολωνικού λεωφορείου

Θλίψη...

6 Αυγούστου 2022 12:49
Πολύνεκρο τροχαίο στην Κροατία: 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν από την εκτροπή πολωνικού λεωφορείου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο με πολωνικές πινακίδες εξετράπη της πορείας του στη βορειοδυτική Κροατία νωρίς σήμερα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δείτε επίσης: Πολύνεκρο τροχαίο: 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πέντε τραυματίστηκαν σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής καθώς και διασώστες έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, που συνέβη στις 5.40 το πρωί (τοπική ώρα) κοντά στο Μπρεζνίτσκι Χουμ.

Σύμφωνα με τα Κροατικά ΜΜΕ το λεωφορείο έφυγε από το Ζάγκρεμπ και πήγαινε σε προσκύνημα στο Μετζουγκόριε, μέρος με πολύ θρησκευτικό τουρισμό.

Τουλάχιστον 6 τραυματίες, 2 άντρες και 4 γυναίκες, παλεύουν για τη ζωή τους.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο με πολωνικές πινακίδες κυκλοφορίας εξετράπη της πορείας του», ανέφερε αρχικά σε ανάρτηση στο Twitter το κροατικό υπουργείο Εσωτερικών, χωρίς να δίνει πληροφορίες για την εθνικότητα των επιβαινόντων.

Ανείπωτη τραγωδία με νεκρούς γονείς μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού τους: Ξεψύχησαν στη ΛΕΑ της Ιονίας Οδού - Τους παρέσυρε ΙΧ (video)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί (1/8) στα διόδια της Ιονίας Οδού στο ύψος του Τερόβου στο ρεύμα προς Ιωάννινα. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ζευγάρι με το ΙΧ του σταμάτησε στη ΛΕΑ για να εξετάσει πρόβλημα στο αυτοκίνητο.

Άλλο διερχόμενο όχημα όμως φαίνεται πως δεν τους είδε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το σταματημένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμό και των δύο. Οι προσπάθειες των διασωστών ήταν μεγάλες ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ιωαννίνων ο άνδρας κατέληξε επιτόπου και η γυναίκα κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Σοκ με τον φρικτό θάνατο φοιτητή στο ασανσέρ την ώρα που έκανε μετακόμιση στις Σέρρες: Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του - «Βοηθούσε άπορους και αδέσποτα ζώα» (video)

Τραγική λεπτομέρεια ότι όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 10χρονου γιου τους. Μεγάλη ουρά οχημάτων έχει σχηματιστεί στο σημείο καθώς ο δρόμος έκλεισε.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share