Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκαρδιωτικές εικόνες στην Κωνσταντινούπολη: Στις φλόγες τυλίχτηκε το ελληνικό νοσοκομείο «Μπαλίκλι» (video)

Πυροσβέστες, υγειονομικές και αστυνομικές ομάδες στάλθηκαν στην περιοχή

4 Αυγούστου 2022 13:52
Αποκαρδιωτικές εικόνες στην Κωνσταντινούπολη: Στις φλόγες τυλίχτηκε το ελληνικό νοσοκομείο «Μπαλίκλι» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά ξέσπασε στο Ελληνικό Νοσοκομείο «Μπαλίκλι» στην Κωνσταντινούπολη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όσοι βρίσκονταν στο νοσοκομείο απομακρύνθηκαν, ενώ πυροσβέστες, υγειονομικές και αστυνομικές ομάδες στάλθηκαν στην περιοχή σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Νέα φωτιά στο Μεσολόγγι: Μαίνεται η πυρκαγιά στη Στάμνα

Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στο Μεσολόγγι, με την πυρκαγιά να μαίνεται σε δασική έκταση στην περιοχή της Στάμνας και την πυροσβεστική να πραγματοποιεί μεγάλη κινητοποίηση για την κατάσβεσή της.

Στην πυρκαγιά επιχειρούν 32 πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 11 οχήματα και 1 Α/Φ, με συνδρομή από ΟΤΑ, με μια φωτιά νωρίτερα να μαίνεται στον Ασπρόπυργο.

Πύρινη «κόλαση» στην Πελοπόννησο: Φλόγες κατακαίνε μεγάλες εκτάσεις σε Γύθειο και Πύργο Ηλείας (photos-video)

Φωτιά στο Γύθειο: Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε δασική έκταση στην περιοχή Καλύβια στο Γύθειο στη Λακωνία.

Στο σημείο στο Γύθειο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και οκτώ οχήματα, ενώ δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα πραγματοποιούν ρίψεις νερού από αέρος. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχουν μέχρι τώρα αναφορές για ενδεχόμενη απειλή κατοικημένης περιοχής.

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε μεσημέρι της Τετάρτης (3/8), στην οδό Αλφειού, πολύ κοντά στο Ποτόκι στον Πύργο. Η φωτιά σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrisnews.gr καίει σε μεγάλη έκταση με καλάμια και ξερά χόρτα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share