Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάκης Κουνναφής

Θλίψη στην Κύπρο

2 Αυγούστου 2022 14:49
Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάκης Κουνναφής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάκης Κουνναφής απεβίωσε στα 77 του χρόνια τις πρωινές ώρες μετά από μακρά δοκιμασία της υγείας του, αφήνοντας πίσω του μια ιστορία στον «Φιλελεύθερο», στα «Νέα» της ΕΔΕΚ, στο κυπριακό Παρασκήνιο, στην Μάχη, στην ενημέρωση στον ελληνικό χώρο με τις ανταποκρίσεις του στα Νέα των Αθηνών και στην ΕΡΤ.

Ο Τάκης, αρχισυντάκτης του Φιλελεύθερου από το 1990 μέχρι την αφυπηρέτηση του, έγραψε ιστορία στη νέα εποχή της εφημερίδας μας αλλά και του κυπριακού Τύπου, βίωσε από την πρώτη γραμμή όλες τις μεγάλες στιγμές της Κυπριακής Δημοκρατίας, πάντα μάχιμος και αφοσιωμένος στη δημοσιογραφία και στην ελευθεροτυπία, στην πατρίδα και στην ελευθερία, στον άνθρωπο και στη βελτίωση της ζωής του. Επίσης, σε ηλικία 77 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Σταύρος Ψυχάρης.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάκης Κουνναφής

Με την στιβαρότητα της πέννας του, την σκληρή κριτική του, την εκπαίδευση ουκ ολίγων δημοσιογράφων νεώτερων γενιών στο τι είναι είδηση, τι άποψη, τι το παρασκήνιο και τι η επόμενη μέρα. Μια στρατιά δημοσιογράφων βίωσαν τη δημοσιογραφία της έντυπης ενημέρωσης μέσα από τις συμβουλές, τις παρατηρήσεις και την σοφή καθοδήγηση του Τάκη Κουνναφή.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share