Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τέξας: Πανικός με πυροβολισμούς σε αεροδρόμιο - Γυναίκα η δράστιδα (Video)

Το περιστατικό ένοπλης βίας σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Dallas Love Field

25 Ιουλίου 2022 21:29
Τέξας: Πανικός με πυροβολισμούς σε αεροδρόμιο - Γυναίκα η δράστιδα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο Dallas Love Field στο Τέξας, όπου τρομοκρατημένοι επιβάτες άρχισαν να κρύβονται κάτω από τις καρέκλες, μετά τις αναφορές για πυροβολισμούς.

Ένας άνθρωπος φέρεται να «πυροβόλησε στον αέρα» στον έλεγχο αποσκευών στην περιοχή του αεροδρομίου και ακολούθησαν σκηνές τρόμου.

Δείτε επίσης: Νέα τραγωδία στο Τέξας: Φρίκη με το «φορτηγό του θανάτου» – 46 μετανάστες νεκροί (Video)

«Η αστυνομία του Ντάλας ερευνά και θα ενημερώσει τα μέσα ενημέρωσης, όταν υπάρξουν διαθέσιμες πληροφορίες», ανέφερε αρχικά η αστυνομία.

«Μια ομάδα ανθρώπων έτρεχε και φώναζε ‘τρέξτε’ και όλοι κρυφτήκαμε αμέσως. Δεν μας έχει κοινοποιηθεί τίποτα», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Όλα φαίνεται να είναι ήρεμα τώρα. Ήταν σίγουρα μια τρομακτική εμπειρία για όλους».

Άλλοι μάρτυρες είπαν: «Έπεσαν πυροβολισμοί στον αέρα. Ο κόσμος άρχισε να κρύβεται και να τρέχει. Μέσα σε λίγα λεπτά, το Dallas PD χειρίστηκε την κατάσταση. Δεν πιστεύω κανέναν, αλλά ο δράστης τραυματίστηκε».

Γυναίκα η δράστιδα – Την εξουδετέρωσαν

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, δράστιδα της επίθεσης ήταν μια γυναίκα, την οποία, στη συνέχεια, πυροβόλησαν αστυνομικοί.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της, ενώ άγνωστα παραμένουν τα κίνητρά της.

Δεν έχουν αναφερθεί άλλοι τραυματισμοί.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share