Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε ο "κακός" του Τιτανικού David Warner

Θρήνος στο Χόλιγουντ

25 Ιουλίου 2022 15:12
Πέθανε ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός του «Omen» (H προφητεία) και του «Τιτανικού», Ντέιβιντ Γουόρνερ πέθανε σε ηλικία 80 ετών από ασθένεια σχετιζόμενη με τον καρκίνο, αναφέρει η Mirror. O ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή στο Denville Hall, ένα ίδρυμα φροντίδας για ανθρώπους της βιομηχανίας του θεάματος. Υπενθυμίζεται, ότι έφυγε από τη ζωή ο γιος της Ρένας Κουμιώτη.

Η οικογένεια του Ντέιβιντ επιβεβαίωσε τα συγκλονιστικά νέα: «Τους τελευταίους 18 μήνες αντιμετώπισε τη διάγνωσή του με χαρακτηριστική χάρη και αξιοπρέπεια», μοιράστηκε η οικογένειά του στην ανακοίνωσή της.

«Θα λείψει πάρα πολύ σε εμάς, την οικογένεια και τους φίλους του, και θα τον θυμόμαστε ως έναν καλόκαρδο, γενναιόδωρο και συμπονετικό άνθρωπο, σύντροφο και πατέρα, του οποίου η κληρονομιά του εξαιρετικού έργου άγγιξε τις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε συντετριμμένοι», ανέφεραν στο ΒΒC.

Έγινε γνωστός για το ρόλο του ως βοηθός του Billy Zane, Spicer Lovejoy, στην επιτυχημένη ταινία Τιτανικός το 1997, στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Leonardo DiCaprio και η Kate Winslet. Οι θαυμαστές τον θυμούνται επίσης από την ταινία The Omen (1976) (H προφητεία), όπου υποδύθηκε τον φωτογράφο Keith Jennings.

Τα τελευταία 30 χρόνια, είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχίες, όπως το Scream 2 ως Gus Gold, ο Πλανήτης των πιθήκων ως γερουσιαστής Sandar, το You, Me and Him ως Michael Miller και το Mary Poppins Returns ως Admiral Bloom. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε επίσης σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως Doctor Who, Penny Dreadful, Ripper Street, Sweeney Todd, Batman Beyond και άλλες. Ο τελευταίος του ρόλος ήταν η φωνή του The Lobe στο Teen Titans Go! το 2020.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share