Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγίζει καρδιές ιστορία από την Ουκρανία: Επέστρεψαν στην έρημη πόλη τους και βρήκαν το σκυλί τους να τους περιμένει!

Η παντοτινή αγάπη του καλύτερου φίλου του ανθρώπου

17 Ιουλίου 2022 15:21
Ραγίζει καρδιές ιστορία από την Ουκρανία: Επέστρεψαν στην έρημη πόλη τους και βρήκαν το σκυλί τους να τους περιμένει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αγαπημένο τους χάσκι, τον Belyi, βρήκαν να τους περιμένει στο κατώφλι μια οικογένεια Ουκρανών, που επέστρεψε μετά από τέσσερις μήνες στο σπίτι της στο ερειπωμενο από τον πόλεμο Hostomel.

Όταν τον Μάρτιο τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να στοχεύουν το στρατηγικής σημασίας αεροδρόμιο του Hostomel, η Κateryna Tytova, ο σύζυγος της και τα δυο τους παιδιά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πόλη και να αφήσουν το αγαπημένο τους κατοικίδιο πίσω.

Οι ίδιοι ήλπιζαν ότι ο Belyi θα τους περιμένει. Ωστόσο οι ελπίδες τους είχαν αρχίσει να λιγοστεύουν, καθώς περνούσαν οι μήνες και η πόλη τους καταστρεφόταν.

Όταν πια οι συνθήκες άρχισαν εξομαλύνονται αποφάσισαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους από τη Βίννιτσα, όπου είχαν βρει καταφύγιο. Εκεί λοιπόν βρήκαν τον αγαπημένο τους Bely να τους περιμένει υπομονετικά στο κατώφλι του σπιτιού.

«Είναι θαύμα που επέζησε χωρίς εμάς», δήλωσε κλαίγοντας η Kateryna στους δημοσιογράφους. «Περίμενε υπομονετικά σαν να είχαμε πεταχτεί στα μαγαζιά. Κλαίω βλέποντας τι έχει απομείνει από την πόλη μας τώρα. Αλλά το ότι ο Belyi είναι ζωντανός μοιάζει με δώρο. Είναι κάτι θετικό από το οποίο μπορούμε να κρατηθούμε, καθώς προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε τις κατεστραμμένες ζωές μας», τόνισε.

Πιστεύεται ότι το σιβηριανό χάσκι επέζησε από τους βομβαρδισμούς και έμεινε ζωντανό ψάχνοντας για τροφή μέσα στα ερείπια. Επέζησε επίσης από τα ρωσικά στρατεύματα που λεηλάτισαν το σπίτι της οικογένειας.

Η οικογένεια με το αγαπημένο χάσκι

Συγκλονιστικό! Αυτός ο παππούς βοηθάει το ηλικιωμένο σκυλάκι του μέχρι το όχημα με μία ράμπα

Αυτή η σκηνή συνέβη στο Orchard Park, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο παππούς στηρίζει το σκυλάκι του στις δύσκολες στιγμές του, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Μάγκας παππούς: Τον θεωρούσαν νεκρό ενώ αυτός κρυβόταν για 10 χρόνια για να γλιτώσει από τη γκρίνια της γυναίκας του

Η φιλία μεταξύ ενός ιδιοκτήτη και του κατοικίδιου του είναι ισόβια . Πολλοί δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτή η ένωση, γεμάτη πίστη , αναμνήσεις και εμπειρίες , που μόνο αυτοί ξέρουν πώς να καταλάβουν.

Οι σκύλοι είναι πιστοί στις οικογένειές τους μέχρι το τέλος των ημερών τους, οπότε χρειάζονται την υποστήριξη των αγαπημένων τους όταν δεν έχουν δύναμη και τα πόδια τους δεν ανταποκρίνονται όπως πριν. Μια τρυφερή στιγμή που δείχνει τη σημασία της οικογένειας όταν το σκυλάκι γεράσει είναι αυτή του παππού και του γούνινου συντρόφου του .

Όπως φαίνεται σε αυτό το δημοφιλές βίντεο στα κοινωνικά μέσα, ένας ηλικιωμένος βοηθά το ηλικιωμένο σκυλάκι του να ανέβει στο πίσω μέρος του οχήματός του. Για αυτό εγκαταστάθηκε μια ράμπα για το σκυλί να περπατήσει πάνω της και να καθίσει μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ViralHog , αυτό συνέβη στο Orchard Park , Νέα Υόρκη , Ηνωμένες Πολιτείες , στις 9 Σεπτεμβρίου 2020, όταν κάποιος τράβηξε την τρυφερή στιγμή μεταξύ του ηλικιωμένου σκύλου και του ιδιοκτήτη του.

«Ένας ηλικιωμένος άντρας που φροντίζει τον ηλικιωμένο σκυλί του, αν και οι δύο φαίνεται να έχουν προβλήματα λόγω ηλικίας, ο δεσμός τους φαίνεται άθραυστος», έγραψε το πρακτορείο στο δημοσίευμα .

Η σχέση μεταξύ αυτών των δύο παλιών φίλων δείχνει ότι ο δεσμός μεταξύ ενός ατόμου και του κατοικίδιου τους είναι ισόβιος. Επιπλέον, λόγω του πόσο χαριτωμένο είναι αυτό το βίντεο, δεν άργησε να γίνει viral στο διαδίκτυο.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share