Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ιβάνα Τραμπ: Η συγκινητική ανάρτηση της Ιβάνκα μετά τον θάνατο της μητέρας της

«(Είμαι) Συντετριμμένη από το θάνατο της μητέρας μου»

15 Ιουλίου 2022 09:31
Ιβάνα Τραμπ: Η συγκινητική ανάρτηση της Ιβάνκα μετά τον θάνατο της μητέρας της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανάρτηση στο Instagram και τέσσερις φωτογραφίες από την, τρυφερή, παιδική της ηλικία. Αυτόν τον τρόπο επέλεξε η Ιβάνκα Τραμπ να αποχαιρετίσει δημόσια τη μητέρα της. Η Ιβάνα Τραμπ βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν.

Δεν είναι ακόμη γνωστή η αιτία του θανάτου της Ιβάνα Τραμπ, της πρώτης συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ, της γυναίκας με την οποία ο μεγιστάνας των ακινήτων και μετέπειτα πρόεδρος των ΗΠΑ απέκτησε τα τρία πρώτα παιδιά του, τον Ντόναλντ Τζούνιορ, τον Έρικ και την Ιβάνκα Τραμπ.

Η Ιβάνα Τραμπ βρέθηκε πεσμένη κοντά στη σκάλα του διαμερίσματός της στο Μανχάταν και η πρώτη εκτίμηση είναι πως έπαθε καρδιακή προσβολή.

Την είδηση πως η Ιβάνα Τραμπ βρέθηκε νεκρή στα 73 της χρόνια ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, σοκάροντας τους πάντες.

Η μοναχοκόρη τους, η Ιβάνκα, αποχαιρέτησε δημόσια τη μητέρα της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Τέσσερις φωτογραφίες, με πρωταγωνίστρια φυσικά τη μαμά της. Κι εκείνη, μικρό κοριτσάκι, να ποζάρει μαζί της.

«(Είμαι) Συντετριμμένη από το θάνατο της μητέρας μου. Η μαμά ήταν ευφυής, γοητευτική, παθιασμένη και απίστευτα αστεία. Ήταν πρότυπο δύναμης, επιμονής και αποφασιστικότητας σε κάθε της στιγμή. Έζησε τη ζωή στο έπακρο, χωρίς να χάσει ποτέ την ευκαιρία να γελάσει και να χορέψει. Θα μου λείπει για πάντα και θα κρατήσω τη μνήμη της ζωντανή στις καρδιές μας».

Η Ιβάνα Τραμπ γεννήθηκε στην (τότε) Τσεχοσλοβακία στις 20 Φεβρουαρίου του 1949 αλλά μετανάστευσε πρώτα στον Καναδά, τη δεκαετία του ’70 και στη συνέχεια στις ΗΠΑ. Παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977 και έμειναν παντρεμένοι έως τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1990.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share