Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Ονδούρα: Εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου τον γιο του πρώην προέδρου και τρεις φίλους του (video)

Φρίκη και αποτροπιασμός!

15 Ιουλίου 2022 07:49
Σοκ στην Ονδούρα: Εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου τον γιο του πρώην προέδρου και τρεις φίλους του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας που μετέδωσε το κανάλι HCH προκαλούν σοκ. Ένοπλοι μασκοφόροι σταματούν το αυτοκίνητο των τεσσάρων νεαρών έξω από ντισκοτέκ στην πρωτεύουσα της Ονδούρας και τους εκτελούν εν ψυχρώ!

Δείτε επίσης: Φρίκη στη Δανία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην Κοπεγχάγη - Γίνεται λόγος για πολλά θύματα (video)

Θύματα της εν ψυχρώ εκτέλεσης από τους ενόπλους, που έχει σοκάρει την Ονδούρα, είναι ο γιος του πρώην προέδρου της χώρας, του Πορφίριο Λόμπο.

Η εν ψυχρώ δολοφονία έγινε την Πέμπτη (14/07) και ενώ τα τέσσερα θύματα έφευγαν από ντισκοτέκ στην πρωτεύουσα Τεγκουσιγκάλπα.

Πλάνα από τις κάμερες του συστήματος παρακολούθησης, που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο HCH, δείχνουν μασκοφόρους με τουφέκια να σταματούν αυτοκίνητο, να υποχρεώνουν τους επιβαίνοντες να κατέβουν και να τους στήνουν στον τοίχο.

Οι ένοπλοι «υποχρέωσαν τους νεαρούς να βγουν από αυτοκίνητα» και τους σκότωσαν, περιέγραψε ο Πορφίριο Λόμπο στα ΜΜΕ. Νεκρός είναι ο 23χρονος γιος του, Σαΐντ, ενώ ο δεύτερος γιος του, ο Λουίς που επίσης ήταν παρών στο αιματηρό περιστατικό αλλά βρισκόταν σε άλλο αυτοκίνητο, είναι σώος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το έγκλημα διαπράχθηκε στο υπόγειο πάρκινγκ του κτιρίου όπου λειτουργεί η ντισκοτέκ.

Ανάμεσα στα θύματα ήταν επίσης ανιψιός του στρατηγού εν αποστρατεία Ρομέο Βάσκες, του επικεφαλής του στρατιωτικού πραξικοπήματος του 2009 με το οποίο ανατράπηκε ο τότε πρόεδρος Μανουέλ Σελάγια.

Δείτε το βίντεο σοκ

Ο Πορφίριο Λόμπο –ο οποίος κυβέρνησε την Ονδούρα από το 2010 ως το 2014– έχει άλλον έναν γιο, τον Φάμπιο, που εκτίει το τρέχον διάστημα ποινή κάθειρξης στις ΗΠΑ για διακίνηση ναρκωτικών. Η σύζυγος του πρώην προέδρου, η Ρόσα Μπονίγια, είναι επίσης στη φυλακή στην Τεγκουσιγκάλπα, μετά την καταδίκη της για υπόθεση διαφθοράς η οποία εκτυλίχθηκε όταν ήταν ακόμη Πρώτη Κυρία της χώρας.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share