Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΣΟΚ στην Αυστραλία: Μοντέλο ξόδεψε 250.000 δολάρια για τατουάζ και πλαστικές - Τυφλώθηκε και δεν το μετάνιωσε (photos)

«Ένιωσα ευφορία, ηρεμία. Ακόμα το νιώθω είναι φανταστικό»

8 Ιουλίου 2022 17:08
ΣΟΚ στην Αυστραλία: Μοντέλο ξόδεψε 250.000 δολάρια για τατουάζ και πλαστικές - Τυφλώθηκε και δεν το μετάνιωσε (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξόδεψε 250.000 δολάρια για να κάνει τατουάζ και πλαστικές. Η 27χρονη Αμπερ Λουκ από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας δηλώνει πως δεν έχει μετανιώσει για τίποτα παρά το γεγονός ότι... τυφλώθηκε για τρεις εβδομάδες μετά από τατουάζ στα μάτια και το... κόψιμο της γλώσσας της δεν πήγε όπως το είχε σχεδιάσει.

Δείτε επίσης: Άσχημα τα νέα για όσους έχουν κάνει τουλάχιστον 1 τατουάζ!

Η influencer που έχει πάνω από 600 τατουάζ δηλώνει πως άξιζε τον κόπο επειδή κατάφερε να ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες που υπέβαλλε το σώμα της. Επίσης αποκάλυψε πως εξαιτίας των επεμβάσεων έπαθε κρίσεις. Οταν έκανε το πρώτο της τατουάζ ήταν 16 ετών και ανέφερε πως τη βοήθησε να αποβάλλει την αρνητική ενέργεια. «Ένιωσα ευφορία, ηρεμία. Ακόμα το νιώθω είναι φανταστικό», ανέφερε.

Παράλληλα αποκάλυψε πως το τατουάζ στα μάτια την τύφλωσε για τρεις εβδομάδες αλλά η ίδια δεν το μετανιώνει. Επίσης ήθελε να.. κόψει στη μέση τη γλώσσα της και αναγκάστηκε να κάνει την επέμβαση δύο φορές αφού δεν πήγε όπως τη σχεδίαζε. «Η εμπειρία αυτή με έκανε εξαιρετικά δυνατή», σημείωσε.

Η influencer και μοντέλο του Only Fans με το ψευδώνυμο... εμπνευσμένο από το Yu-gi-Oh «Blue Eyes White Dragon» τυφλώθηκε για δύο εβδομάδες επειδή ήθελε να κάνει μπλε τα μάτια της. Επίσης έχει ξοδέψει 70.000 δολάρια για επεμβάσεις όπως στο στήθος και τα οπίσθια, fillers στα μάγουλα και τα χείλη, εμφυτεύματα στα αυτιά.

Η Αμπερ έχει επίσης... αμέτρητα piercing ενώ έχει... λιμάρει τους κυνόδοντές της για να μοιάζει με βαμπίρ. Οπως ισχυρίζεται, οι πλαστικές και τα τατουάζ τη βοήθησαν να ξεπεράσει προβλήματα ψυχολογικής φύσεως και να νιώσει άνετα με τον εαυτό της.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share