Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παγώνει το αίμα - Αίγυπτος: Τα τελευταία λόγια της 68χρονης πριν την κατασπαράξει ο καρχαρίας Μάκο (video)

Τρομοκρατημένοι θεατές προσπάθησαν να αποσπάσουν την προσοχή του καρχαρία

3 Ιουλίου 2022 17:36
Παγώνει το αίμα - Αίγυπτος: Τα τελευταία λόγια της 68χρονης πριν την κατασπαράξει ο καρχαρίας Μάκο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας 68χρονης στην Αίγυπτο έπειτα από επίθεση καρχαρία Μάκο. Η άτυχη τουρίστρια κολυμπούσε όταν ο καρχαρίας δάγκωσε το χέρι και το πόδι της.

Η Αυστριακή συνταξιούχος ήταν σε σχετικά ρηχά νερά ενώ χρησιμοποιούσε αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα κοντά στην παραλία κοντά στη Χουργκάντα. Είπε στον σύντροφό της: «Θα επιστρέψω σε μια στιγμή».

Η 68χρονη από το Kramsach βρισκόταν στη χώρα εδώ και ένα μήνα με τον Αιγύπτιο σύντροφό της και επρόκειτο να επιστρέψει στην πατρίδα της σήμερα (3/7). Τα τρομακτικά πλάνα την δείχνουν να φωνάζει ενώ κολυμπάει με τη βοήθεια ενός βατραχοπέδιλου, καθώς τα νερά γύρω της έγιναν κατακόκκινα στον κόλπο Sahl Hasheesh, στην Ερυθρά Θάλασσα.

Τρομοκρατημένοι θεατές προσπάθησαν να αποσπάσουν την προσοχή του καρχαρία Mako, αλλά κανείς δεν πήδηξε μέσα για να τη βοηθήσει.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Ένας Αιγύπτιος αξιωματούχος υγείας είπε ότι στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό Νοσοκομείο του Νείλου όπου δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Πιστεύεται ότι πέθανε από «επώδυνο σοκ» – πιθανότατα από καρδιακή προσβολή.

Τι γνωρίζουμε για τον καρχαρία Mako

Ο καρχαρίας mako είναι ένα είδος γρήγορου, ενεργού και δυνητικά επικίνδυνου καρχαρία. Υπάρχει ένα είδος κοντόπτερου και μακρόπτερου. Οι ενήλικες Mako, που φημίζονται για τις μαχητικές τους ιδιότητες και τα επαναλαμβανόμενα άλματα έξω από το νερό, μπορεί να έχουν μήκος 4,5 μέτρα και να ξεπερνούν τα 500 κιλά σε βάρος.

Καρχαρίας εναντίον φιδιού σε μια σπάνια μάχη - Το βίντεο που έχει ξεπεράσει τις 20.000.000 προβολές (Video)

Ο ένας αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο των θαλασσών, ενώ το άλλο, ακόμα και στο άκουσμα προκαλεί ανατριχίλα. Τι συμβαίνει όμως όταν ένας μεγάλος καρχαρίας έρχεται αντιμέτωπος με ένα θαλάσσιο φίδι; Η απάντηση μέσα από ένα βίντεο που έχει ξεπεράσει τις 20.000.000 προβολές. Δείτε επίσης την σοκαριστική στιγμή που καρχαρίας δαγκώνει το κεφάλι 29χρονου.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share