Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

20χρονη σκοτώθηκε ενώ έσπρωχνε το καροτσάκι του μωρού της – Η σφαίρα στο κεφάλι και οι έρευνες

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

30 Ιουνίου 2022 09:46
20χρονη σκοτώθηκε ενώ έσπρωχνε το καροτσάκι του μωρού της – Η σφαίρα στο κεφάλι και οι έρευνες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία 20χρονη γυναίκα που έσπρωχνε το καροτσάκι του μωρού της σε δρόμο της Νέας Υόρκης δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι και σκοτώθηκε χθες Τετάρτη, ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης αυτής των ΗΠΑ.

Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά της. Το παιδί της είναι σώο και αβλαβές, πρόσθεσε η αστυνομία.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία, στο Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν, ο δήμαρχος της πόλης Έρικ Άνταμς ζήτησε τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό του δράστη.

«Όταν μια μητέρα σπρώχνει ένα καροτσάκι… και πυροβολείται αυτό δείχνει πώς αυτό το εθνικό πρόβλημα επηρεάζει τις οικογένειες και δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε στο Upper East Side ή στην ανατολική Νέα Υόρκη. Θα βρούμε τον άνθρωπο που ευθύνεται για αυτό το φρικτό έγκλημα. Θα τον βρούμε και θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη» είπε ο δήμαρχος.

Η δολοφονία συνέβη κοντά στην παιδική χαρά Samuel Seabury και ένα 10χρονο κορίτσι που έπαιζε στις εγκαταστάσεις είπε στην Post ότι παρεξήγησε τα πυρά με πυροτεχνήματα.

Η γυναίκα δέχθηκε έναν πυροβολισμό στο κεφάλι από έναν ένοπλο ντυμένο στα μαύρα, ο οποίος την πλησίασε από πίσω. Προς το παρόν δεν έχουν συλληφθεί ύποπτοι.

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά επιθέσεων, πολλές από τις οποίες ήταν τυχαίες, εναντίον ανθρώπων σε δρόμους και το μετρό της Νέας Υόρκης.

Στο μεταξύ σήμερα οι βουλευτές της πολιτείας της Νέας Υόρκης θα συνεδριάσουν εκτάκτως προκειμένου να χαλαρώσουν τη νομοθεσία για την οπλοκατοχή, έπειτα από τη σχετική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

20χρονη σκοτώθηκε ενώ έσπρωχνε το καροτσάκι του μωρού της – Η σφαίρα στο κεφάλι και οι έρευνες

Την προηγούμενη εβδομάδα το Ανώτατο Δικαστήριο, με ψήφους 6 έναντι 3, έκρινε αντισυνταγματικό έναν νόμο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης που περιόριζε το δικαίωμα των πολιτών να φέρουν κρυμμένα όπλα σε δημόσιους χώρους. Έδωσε κατά συνέπεια το δικαίωμα στους Νεοϋορκέζους να βγαίνουν οπλισμένοι από το σπίτι τους.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share