Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλάσκα: Κρουαζιερόπλοιο συγκρούστηκε με παγόβουνο – Το συγκλονιστικό βίντεο που τράβηξε τρομοκρατημένος επιβάτης!

«Η κατάσταση ήταν άσχημη»

29 Ιουνίου 2022 11:11
Αλάσκα: Κρουαζιερόπλοιο συγκρούστηκε με παγόβουνο – Το συγκλονιστικό βίντεο που τράβηξε τρομοκρατημένος επιβάτης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που τράβηξε τρομοκρατημένος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου, δείχνει τη σύγκρουση του πλοίου με ένα παγόβουνο.

Πρόκειται για ένα πλοίο της «Norwegian Cruise Line», χωρητικότητας 2.000 επιβατών, το οποίο κατευθυνόταν στην Αλάσκα, όμως αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή, αφού η πυκνή ομίχλη προκάλεσε τη σύγκρουση του πλοίου με παγόβουνο, σύμφωνα με τη Mirror.

Δείτε επίσης: Προκαλεί ρίγος: Ο «Τιτανικός» της Κρήτης με τους 273 νεκρούς που έγραψε ιστορία

Τρομοκρατήθηκαν οι επιβάτες

Σύμφωνα με τους επιβάτες του πλοίου ήταν μια «φρικτή εμπειρία». Όπως δήλωσαν: «Η κατάσταση ήταν άσχημη. Όλο το πλοίο σταμάτησε εντελώς από την πρόσκρουση», είπαν.

Ο Τζέισον Νιούμαν από την Ατλάντα της Τζόρτζια ήταν, επίσης, στην κρουαζιέρα και ανέφερε: «Το πλοίο είχε ένα έντονο τίναγμα. Μπορούσες να αισθανθείς το χτύπημα». Τη στιγμή που κάποιοι επιβάτες κοιμόντουσαν και, προφανώς, αγνοούσαν τι συνέβαινε έξω, κάποιοι άλλοι -αν και τρομοκρατημένοι – κατέγραψαν με το κινητό τους τηλέφωνο τη σύγκρουση.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Το κρουαζιερόπλοιο αναγκάστηκε να ελλιμενιστεί στο Τζούνο της Αλάσκας, καθώς οι εμπειρογνώμονες έπρεπε να προχωρήσουν σε εκτίμηση της ζημιάς που προκλήθηκε στο πλοίο, πριν γίνει η επιστροφή του στο Σιάτλ. Στο πλοίο, το οποίο εξετάστηκε από ειδικούς δύτες, χρειάζονταν να γίνουν κάποιες εργασίες, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Σοκαριστική καραμπόλα: Τρομακτική σύγκρουση στο Moto GP της Βαρκελώνης - Το βίντεο «μιλά» από μόνο του

Άδοξο τέλος με το «καλημέρα» είχε το γκραν πρι της Βαρκελώνης για τους Νακαγκάμι, Ρινς και Μπανάια, που συγκρούστηκαν ήδη από την πρώτη στροφή, εγκαταλείποντας τον αγώνα.

Το ατύχημα έγινε στην έναρξη του αγώνα, με τους τρεις αναβάτες να αναγκάζονται να τεθούν εκτός αγώνα, χωρίς ωστόσο να υποστούν κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τακάαμι Νακαγκάμι έχασε τον έλεγχο της Honda του και γλίστρισε, χτυπώντας με το κεφάλι στον πίσω τροχό της Ducati του Πέκο Μπανάια. Στη συνέχεια, έγινε καραμπόλα, καθώς χτύπησε και τη Suzuki του Τζοάν Μιρ, που εκτινάχθηκε και προσγειώθηκε άσχημα στην άσφαλτο.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share