Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

94χρονος παππούς παραμένει στην φυλακή και δεν τον αφήνουν να βγει - Μόλις μάθετε την ιστορία του θα σοκαριστείτε

Η υπόθεση ενός από τους πιο διαβόητους κακοποιούς ακόμη ανατριχιάζει

28 Ιουνίου 2022 15:46
94χρονος παππούς παραμένει στην φυλακή και δεν τον αφήνουν να βγει - Μόλις μάθετε την ιστορία του θα σοκαριστείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φοβερή ιστορία ανασύρεται από τη Βρετανία, καθώς ένας από τους πιο διαβόητους παιδεραστές και φονιάδες ανηλίκων στην ιστορία της χώρας απέτυχε για άλλη μια φορά να βγει από την φυλακή, καθώς οι αρμόδιες αρχές έκριναν πως αποτελεί ακόμη κίνδυνο για την κοινωνία.

Ποιο είναι, όμως, το συγκλονιστικό σε αυτό; Μα, φυσικά, ότι έχει κλείσει τα 94 χρόνια ζωής, χωρίς όμως να θεωρείται πως η ηλικία του αποτελεί «εμπόδιο» στο να τελέσει τα ίδια εγκλήματα, με αποτέλεσμα φυσικά ο Σίντνεϊ Κουκ να συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο ηλικιωμένων στις φυλακές, με μια ιστορία ανηλίκων επίσης να συγκλονίζει.

Η σοκαριστική ιστορία του πιο διαβόητου παιδεραστή της Βρετανίας

Η τελευταία αίτηση αποφυλάκισης απορρίφθηκε χθες (28/10). Ο Κουκ είχε φυλακιστεί το 1999, με το δικαστή να τον αποκαλεί παιδεραστή υψίστου κινδύνου, ενώ τα θύματά του ήλπιζαν να δουν τον τότε 72χρονο άνδρα να πεθάνει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Δεν αποκλείεται, φυσικά, αυτό να συμβεί, καθώς ο Κουκ ομολόγησε την κατά συρροή κακοποίηση δύο αδελφών, ηλικίας 13 και 5 ετών όταν άρχισε το μαρτύριό τους, τη δεκαετία του 1970. Πριν από αυτό, μάλιστα, είχε πάει στην φυλακή για 9 χρόνια το 1984, όταν τον είχαν πιάσει μετά τη δολοφονία ενός 14χρονου αγοριού.

94χρονος παππούς παραμένει στην φυλακή και δεν τον αφήνουν να βγει - Μόλις μάθετε την ιστορία του θα σοκαριστείτε

Ο Κουκ έχει επίσης συνδεθεί με το θάνατο ενός 7χρονου αγοριού, που είχε εξαφανιστεί το 1984, καθώς και με την απαγωγή και δολοφονία ενός 6χρονου. Στο σύνολο έχει κατηγορηθεί, αναφορικά με τη δράση του τη δεκαετία του 1980, για το θάνατο εννέα ανηλίκων αγοριών στη διάρκεια οργίων.

Με ορμητήριό του ένα σπίτι στο Ανατολικό Λονδίνο, ο Κουκ ταξίδευε στην χώρα, ελπίζοντας να βρει υποψήφια ευάλωτα θύματα, επιδιδόμενος σε πράξεις φρίκης. Ο ίδιος, μάλιστα, μοιάζει αμετανόητος στην φυλακή και συνεχίζει να έχει παραβατική συμπεριφορά εντός αυτής, με αποτέλεσμα να απορριφθεί η αίτηση αποφυλάκισης και τις αρχές να του λένε, ότι πρέπει να περιμένει άλλα δύο χρόνια, όταν δηλαδή θα είναι 96 ετών.

Με λίγα λόγια, οι πιθανότητες να γίνουν πράξη οι επιθυμίες των θυμάτων και των οικογενειών τους αυξάνονται όλο και περισσότερο, ελπίζοντας να μην τον δουν ποτέ να βγαίνει από την φυλακή...

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share