Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πύραυλοι χτύπησαν γεμάτο με κόσμο εμπορικό κέντρο στο Κρέμεντσουκ - Φόβοι για νεκρούς (Video)

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες;

27 Ιουνίου 2022 18:01
Πόλεμος στην Ουκρανία: Πύραυλοι χτύπησαν γεμάτο με κόσμο εμπορικό κέντρο στο Κρέμεντσουκ - Φόβοι για νεκρούς (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν με πυραύλους ένα εμπορικό κέντρο γεμάτο κόσμο στο Κρέμεντσουκ της Ουκρανίας, με τις Αρχές να φοβούνται ότι θα υπάρχουν εκατοντάδες νεκροί ενώ οι πρώτες εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν το κτήριο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Δείτε επίσης: Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Χτυπήθηκε κτίριο σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι υπαλλήλου της Ελληνικής Πρεσβείας (Video)

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε ότι πάνω από 1.000 άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο εμπορικό κέντρο την ώρα του χτυπήματος των πυραύλων, σύμφωνα με τη DailyMail.

Ο δήμαρχος της πόλης Βιτάλι Μελέτσκι σε ανάρτησή του στο Facebook τόνισε πως μια ρωσική πυραυλική επίθεση έπληξε μια τοποθεσία «γεμάτη με πλήθος», προκαλώντας θανάτους και τραυματισμούς. Πρόσθεσε πως βρίσκεται στο σημείο, χωρίς να αναφέρει απολογισμό θυμάτων.

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας Πολτάβα, όπου ανήκει το Κρεμεντσούκ, ο Ντίμτρι Λουνίν τόνισε πως ρωσικές δυνάμεις έπληξαν ένα κτίριο σε μια επίθεση στην πόλη. «Δυστυχώς, υπάρχουν θύματα. Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα», είπε ο Λουνίν. Ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε βίντεο μέσα από το εμπορικό κέντρο, μετά το χτύπημα, με τις εικόνες να είναι σοκαριστικές

Εκρήξεις ακούστηκαν στην πόλη Τσερκάσι

Επιπλέον, εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα στην πόλη Τσερκάσι στην κεντρική Ουκρανία, όπως αναφέρει σε μήνυμά του στην εφαρμογή Telegram ο κυβερνήτης της ομώνυμης περιφέρειας Ολεξάντρ Σκίτσκο.

Ο ίδιος δεν διευκρίνισε περαιτέρω. Η Τσερκάσι έχει σε μεγάλο βαθμό γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς από τον Φεβρουάριο που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share