Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ! Αυτοκτόνησε γνωστή influencer

«Αυτοκτόνησε μετά από μακροχρόνια μάχη που έδινε με προβλήματα ψυχικής υγείας»

26 Ιουνίου 2022 17:31
Σοκ! Αυτοκτόνησε γνωστή influencer
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H γνωστή influencer Niece Waidhofer, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, στα 31 της χρόνια.

Δείτε επίσης: Μετέφεραν τον καβγά στο Instagram: Η νέα αιχμηρή απάντηση του Light στον Snik – «Έτρωγε μόνο μπουνιές όλο το βράδυ»

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, το μοντέλο που μετρούσε περισσότερους από 4,1 εκατ. ακόλουθους στο Instagram, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, με τον θάνατό της να προκαλεί σοκ στους διαδικτυακούς της φίλους. Το σώμα της εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μετά από τηλεφώνημα που έλαβαν από ένα μέλος της οικογένειας της, που ζήτησε να ελεχθεί το σπίτι της στο Χιούστον του Τέξας.

«Δυστυχώς, η Niece αυτοκτόνησε μετά από μακροχρόνια μάχη που έδινε με προβλήματα ψυχικής υγείας. Ήταν πολύ ανοιχτή με το διαδικτυακό της κοινό αναφορικά με το θέμα υγείας της, θέλοντας έτσι να βοηθήσει τυχόν followers της που βίωναν κάτι ανάλογο», δήλωσε η οικογένειά της στο TMZ.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι οικείοι της ετοιμάζουν έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με τίτλο «Peace From Niece», για να βοηθήσουν ανθρώπους που αντιμετώπιζουν παρόμοια θέματα με την ψυχική τους υγεία.

Οι ακόλουθοι της Waidhofer είχαν εκφράσει το προηγούμενο διάστημα την έντονη ανησυχία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν η influncer, διέγραψε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες της από το Instagram.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share