Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρόμος στην Ουκρανία: Έλληνας φωτορεπόρτερ σε όχημα δημοσιογράφων που δέχθηκε πυρά

Το όχημα ανήκε σε δημοσιογραφική ομάδα της "Bild"

22 Ιουνίου 2022 19:32
Τρόμος στην Ουκρανία: Έλληνας φωτορεπόρτερ σε όχημα δημοσιογράφων που δέχθηκε πυρά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Λυσιχάνσκ στην ανατολική Ουκρανία βρίσκεται ο Γιώργος Μουτάφης μαζί με τους συναδέλφους του Πολ Ροζενχάιμερ Βαντίμ Μοισένκο για λογαριασμό της γερμανικής εφημερίδας Bild. Όπως έγινε γνωστό το όχημα στο οποίο επέβαιναν δέχτηκε επίθεση αλλά όπως αναφέρει η εφημερίδα και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους και δεν έχουν τραυματιστεί. Με την ευκαιρία, δείτε τα αδιανόητα λόγια της Κάτιας Ταραμπάνκο για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όπως αναφέρει η Bild, οι τρεις άνδρες επιχειρούσαν να απομακρυνθούν από την εν λόγω πόλη, η οποία είναι περικυκλωμένη από ρωσικές δυνάμεις, όταν δέχθηκαν πυρά στο όχημα τους. Ένα από τα τζάμια του αυτοκινήτου διαλύθηκε από τις εκρήξεις που όπως αναφέρεται σημειώθηκαν.

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Τζόνσον: Ποιο ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα (21/6) τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Δείτε επίσης: Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Γαλλία: Η πρωθυπουργός, Ελιζαμπέτ Μπορν, υπέβαλε την παραίτησή της - Η άμεση απάντηση Μακρόν

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας οι δύο ηγέτες συζήτησαν τις προκλήσεις ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη την επόμενη εβδομάδα, σε μία συγκυρία κρίσιμη για την επίδειξη ενότητας της Συμμαχίας στη στήριξη της Ουκρανίας.

Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Βρετανό ομόλογό του για την υποστήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή πορεία της Ουκρανίας και της απόδοσης σε αυτήν καθεστώτος υποψηφίου.

Οι κκ. Μητσοτάκης και Τζόνσον συμφώνησαν ακόμη να συναντηθούν στη Μαδρίτη, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, εφόσον τα προγράμματά τους το επιτρέψουν.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share