Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρικτός θάνατος: 5χρονος νεκρός σε αυτοκίνητο από τη ζέστη - Τον ξέχασε η μητέρα του 3 ώρες

Ανατριχιαστικό!

21 Ιουνίου 2022 12:59
Φρικτός θάνατος: 5χρονος νεκρός σε αυτοκίνητο από τη ζέστη - Τον ξέχασε η μητέρα του 3 ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ στις ΗΠΑ όπου ένα 5χρονο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητο της μητέρας του. Το ξέχασε μέσα και το παιδί πέθανε από τη ζέστη.

Οπως αναφέρει η Mirror η μητέρα άφησε κατά λάθος μέσα στο αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο κάτω από τον ήλιο, για τρεις ώρες.

Η μητέρα βγαίνοντας από το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε στο σπίτι της όπου ετοίμαζε το πάρτι γενεθλίων της 8χρονης κόρης της, χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι το αγόρι ήταν ακόμη στο αυτοκίνητο.

Μόνο μετά από δύο ή τρεις ώρες παρατήρησε ότι ο πεντάχρονος έλειπε και λίγο αργότερα έκανε την τραγική ανακάλυψη. Βρήκε τον μικρό νεκρό μέσα στο αυτοκίντο, όπως εξήγησε η αστυνομία του Τέξας.

Νόμιζε ότι ο μικρός ήταν στο σπίτι, αλλά αφού έψαξε εκεί, στη συνέχεια βγήκε να ψάξει στο αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τους στην κομητεία Χάρις, βορειοανατολικά του Χιούστον.

Ο σερίφης της κομητείας Χάρις Εντ Γκονζάλες επιβεβαίωσε ότι το παιδί πέθανε αφού είχε αφεθεί στο αυτοκίνητο για «αρκετές ώρες».

Η αστυνομία ανέφερε ότι η μητέρα είχε πάει με τα δύο παιδιά της σε ένα κατάστημα για να αγοράσει είδη πάρτι, για τη γιορτή που θα έκαναν στο σπίτι τους για τα γενέθλια του μεγαλύτερου παιδιού, της 8χρονης.

Και επιστρέφοντας στο σπίτι η μαμά και η κόρη βγήκαν από το αυτοκίνητο, αλλά το αγόρι παρέμεινε δεμένο στο κάθισμά του, δήλωσε ο σερίφης Gonzalez.

«Η μαμά μπήκε μέσα, το άλλο αδελφάκι ήταν επίσης μέσα, μετά από μερικές ώρες, ίσως δύο ή τρεις ώρες, η μαμά παρατήρησε ότι το άλλο παιδί έλειπε, άρχισε να του τηλεφωνεί χωρίς απάντηση, έτρεξε μανιωδώς έξω και βρήκε το αγόρι ακόμα δεμένο στο αυτοκίνητο», ανέφερε η τοπική αστυνομία σε συνέντευξή της.

Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι ο πεντάχρονος ήξερε πώς να βγάλει τη ζώνη του και να βγει από το αυτοκίνητο - γι' αυτό και υπέθεσε ότι είχε βγει από το αυτοκίνητο.

Ο σερίφης πρόσθεσε πάντως ότι το αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με τις φωτογραφίες ήταν Porsche, ήταν νοικιασμένο και μπορεί το αγόρι να μην ήταν εξοικειωμένο με τον τρόπο ξεκλειδώματος, γεγονός που μπορεί να οδήγησε στην τραγωδία.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν θα απαγγελθούν κατηγορίες στην μητέρα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share