Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Netflix: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δύο ηθοποιοί της σειράς «The Chosen One» (photo-video)

Τι αναφέρουν δημοσιεύματα διεθνών Μέσων

19 Ιουνίου 2022 11:38
Τραγωδία στο Netflix: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δύο ηθοποιοί της σειράς «The Chosen One» (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο ηθοποιοί της σειράς του Netflix «The Chosen One» σκοτώθηκαν και ακόμη έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια τροχαίου δυστυχήματος. Ενώ, ένα τηλεοπτικό ριάλιτι εμπνευσμένο από τη δημοφιλέστερη σειρά όλων των εποχών, το Squid Game, ετοιμάζει το Netflix, χωρίς ωστόσο σε αυτό να διακυβεύεται η ζωή ή ο θάνατος, όπως διευκρινίζει η δημοφιλής πλατφόρμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal το δυστύχημα σημειώθηκε στην χερσόνησο Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ στο Μεξικό. Οι ηθοποιοί Ραϊμούνδο Γκαρδούνιο και Χουάν Φρανσίσκο Αγκιλάρ σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη, διευκρινίζεται σε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας, η οποία επικαλείται την εταιρεία.

Παράλληλα, η παραγωγή της σειράς έχει διακοπεί προσωρινά από την Redrum, την εταιρεία που διευθύνει τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με το TMZ, το όχημα που επέβαιναν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε χωματόδρομο. Φαίνεται ότι το πλήρωμα ταξίδευε μεταξύ Mulege και Santa Rosalia, την παραθαλάσσια πόλη όπου γύριζαν τις σκηνές της σειράς.

Η σειρά «Ο Ένας» είναι ένα βραζιλιάνικο θρίλερ που άρχισε να προβάλλεται το 2019. Το Netflix δεν έχει μέχρι στιγμής ανταποκριθεί σε αίτημα του Reuters να σχολιάσει την είδηση.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share