Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Παραλήρημα υψηλόβαθμων Ρώσων κατά Πούτιν με χυδαίες βρισιές: «Γ@…ένε γιατί δεν έριξες έναν πύραυλο στην ουκρανική Βουλή;»

Στάζουν... χολή στη Ρωσία για πολλά κυβερνητικά πρόσωπα

3 Ιουνίου 2022 10:26
Παραλήρημα υψηλόβαθμων Ρώσων κατά Πούτιν με χυδαίες βρισιές: «Γ@…ένε γιατί δεν έριξες έναν πύραυλο στην ουκρανική Βουλή;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αρκετά… κοσμητικά επίθετα στόλισαν δύο υψηλόβαθμοι Ρώσοι αξιωματούχοι τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, σε ένα ηχητικό που υπεκλάπη και έφτασε στα χέρια των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών.

Δείτε επίσης: ΕΕ - Ουκρανία: «Είναι βασικής σημασίας να μην κερδίσει ο Πούτιν τον πόλεμο αυτόν»

Ο συνταγματάρχης Maksin Vlasov και ο συνταγματάρχης Vitaly Kovtum βρίζουν τον Ρώσο πρόεδρο σύμφωνα με τη New York Post. «Ένας γ@μ…νος πύραυλος θα έπρεπε να πετάξει στο Κοινοβούλιο της Ουκρανίας στο Κίεβο. Αυτό είναι, γ@μ..ο. Γιατί δεν πέταξε ένας πύραυλος; Δεν το καταλαβαίνω γ@μ..ο, την πάτησες, Πούτιν – μ@λ..α!» είπε ο Kovtun στα ρωσικά.

Η συνομιλία δημοσιεύτηκε από την ουκρανική υπηρεσία Radio Free Europe και φέρεται να έγινε στις 14 Απριλίου 2022.

Στο στόχαστρο των δύο αξιωματούχων μπήκε και ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, τον οποίο ο Vlasov αποκάλεσε «ανίκανο γ@μ…νο ερασιτέχνη και showman», ενώ στη συνέχεια οι δύο άνδρες θρηνούν τις απώλειες των ρώσων στρατιωτών. Επικρίνουν το Κρεμλίνο που έβαλε ένα «θίασο από γλείφτες να ηγηθεί στον πόλεμο» και την γραμμή της Μόσχας ότι ο πόλεμος είναι μια προσπάθεια απελευθέρωσης της Ουκρανίας από τους νεοναζί.

Οι δύο συνταγματάρχες σχολίασαν και τις χαμηλές αμοιβές των στρατιωτών, οι οποίοι παίρνουν 30.000 ρούβλια κάθε μήνα, δηλαδή περίπου 438 ευρώ. «Δεν υπάρχουν συμβασιούχες δυνάμεις. Φυσικά και όχι! Γιατί να υπάρχουν γ@μ..ο;».

Θρίλερ με τον Βλαντιμιρ Πούτιν: «Υποβλήθηκε τον Απρίλιο σε θεραπεία για καρκίνο» - Όσα αναφέρουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Η κατάσταση της υγείας του Βλαντίμιρ Πούτιν αποτελεί ολοένα και περισσότερο αντικείμενο έντονης συζήτησης. Απόρρητη έκθεση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ την οποία φέρνει στη δημοσιότητα το newsweek.com αναφέρει ότι ο Πούτιν έχει καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο και μάλιστα τον Απρίλιο εισήχθη μυστικά σε νοσοκομείο για θεραπεία.

πουτιν-βλαντιμιρ

Διαβάστε επίσης: ΕΕ - Ουκρανία: «Είναι βασικής σημασίας να μην κερδίσει ο Πούτιν τον πόλεμο αυτόν»

Μάλιστα την έκθεση επιβεβαιώνουν στο περιοδικό υψηλόβαθμα στελέχη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, τα οποία την έχουν διαβάσει τόσο αυτή όσο και τις ιατρικές εκθέσεις που είναι επισυναπτόμενες.

Και απόπειρα δολοφονίας

Εκτός αυτού σημαντικό μέρος της απόρρητης έκθεσης επιβεβαιώνει ότι έναν μήνα πριν, τον Μάρτιο δηλαδή έγινε απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρώσου Προέδρου η οποία απέτυχε.

Στην έκθεση εκφράζεται η ανησυχία ότι ο Πούτιν γίνεται ολοένα και πιο παρανοϊκός για την παραμονή του στην εξουσία κάτι το οποίο τον κάνει εξαιρετικά απρόβλεπτο. Πάντως οι προοπτικές για έναν πυρηνικό πόλεμο – σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο απόρρητο έγγραφο – είναι λιγότερο πιθανές.

Ανώτατο στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών είπε χαρακτηριστικά στο newsweek, ότι πλέον η αμφισβήτηση στην εξουσία του Πούτιν εκ των έσω, είναι ισχυρή και αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος, όπως γνωρίζει ότι και μέσα στο Κρεμλίνο, δηλαδή στενοί του συνεργάτες τον αμφισβητούν αν και όχι μπροστά του.

Πάντως η έκθεση καταλήγει πως από εδώ και πέρα οποιαδήποτε πληροφορία συλλέγουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ για την κατάσταση της υγείας του, θα είναι εξαιρετικά δύσκολη για το γεγονός ότι ο Ρώσος Πρόεδρος βρίσκεται πλέον σε πλήρη απομόνωση με λίγους δικούς του ανθρώπους. Στέλεχος από το γραφείο του διευθυντή της υπηρεσίας μυστικών πληροφοριών των ΗΠΑ είπε χαρακτηριστικά. «Πλέον αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχει ένα παγόβουνο εκεί έξω, αν και ένα καλυμμένο με ομίχλη».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share