Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με τον Βλαντιμιρ Πούτιν: «Υποβλήθηκε τον Απρίλιο σε θεραπεία για καρκίνο» - Όσα αναφέρουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί μιλούν για πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας του Ρώσου προέδρου

2 Ιουνίου 2022 17:08
Θρίλερ με τον Βλαντιμιρ Πούτιν: «Υποβλήθηκε τον Απρίλιο σε θεραπεία για καρκίνο» - Όσα αναφέρουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κατάσταση της υγείας του Βλαντίμιρ Πούτιν αποτελεί ολοένα και περισσότερο αντικείμενο έντονης συζήτησης. Απόρρητη έκθεση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ την οποία φέρνει στη δημοσιότητα το newsweek.com αναφέρει ότι ο Πούτιν έχει καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο και μάλιστα τον Απρίλιο εισήχθη μυστικά σε νοσοκομείο για θεραπεία.

Διαβάστε επίσης: ΕΕ - Ουκρανία: «Είναι βασικής σημασίας να μην κερδίσει ο Πούτιν τον πόλεμο αυτόν»

Μάλιστα την έκθεση επιβεβαιώνουν στο περιοδικό υψηλόβαθμα στελέχη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, τα οποία την έχουν διαβάσει τόσο αυτή όσο και τις ιατρικές εκθέσεις που είναι επισυναπτόμενες.

πουτιν-βλαντιμιρ

Και απόπειρα δολοφονίας

Εκτός αυτού σημαντικό μέρος της απόρρητης έκθεσης επιβεβαιώνει ότι έναν μήνα πριν, τον Μάρτιο δηλαδή έγινε απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρώσου Προέδρου η οποία απέτυχε.

Στην έκθεση εκφράζεται η ανησυχία ότι ο Πούτιν γίνεται ολοένα και πιο παρανοϊκός για την παραμονή του στην εξουσία κάτι το οποίο τον κάνει εξαιρετικά απρόβλεπτο. Πάντως οι προοπτικές για έναν πυρηνικό πόλεμο – σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο απόρρητο έγγραφο – είναι λιγότερο πιθανές.

Ανώτατο στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών είπε χαρακτηριστικά στο newsweek, ότι πλέον η αμφισβήτηση στην εξουσία του Πούτιν εκ των έσω, είναι ισχυρή και αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος, όπως γνωρίζει ότι και μέσα στο Κρεμλίνο, δηλαδή στενοί του συνεργάτες τον αμφισβητούν αν και όχι μπροστά του.

πουτιν-βλαντιμιρ

Πάντως η έκθεση καταλήγει πως από εδώ και πέρα οποιαδήποτε πληροφορία συλλέγουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ για την κατάσταση της υγείας του, θα είναι εξαιρετικά δύσκολη για το γεγονός ότι ο Ρώσος Πρόεδρος βρίσκεται πλέον σε πλήρη απομόνωση με λίγους δικούς του ανθρώπους. Στέλεχος από το γραφείο του διευθυντή της υπηρεσίας μυστικών πληροφοριών των ΗΠΑ είπε χαρακτηριστικά. «Πλέον αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχει ένα παγόβουνο εκεί έξω, αν και ένα καλυμμένο με ομίχλη».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share