Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκηνές σοκ σε αεροπλάνο της Ryanair: Ημίγυμνος μεθυσμένος επιβάτης φώναζε και έριχνε μπουνιές (video)

Τι συνέβη;

1 Ιουνίου 2022 10:29
Σκηνές σοκ σε αεροπλάνο της Ryanair: Ημίγυμνος μεθυσμένος επιβάτης φώναζε και έριχνε μπουνιές (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 28 Μαΐου η κατάσταση σε αεροπλάνο της Ryanair βγήκε εκτός ελέγχου. Το συγκεκριμένο αεροπλάνο εκτελούσε πτήση από το Εδιμβούργο στην Μάλτα.

Μεταξύ των επιβατών ήταν ένας νεαρός, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να έχει ανάρμοστη συμπεριφορά όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω videos...

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το πλήρωμα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία και μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Μάλτα, ο νεαρός συνελήφθη...

Δείτε το βίντεο εδώ!

Σοκ στην Κωνσταντινούπολη: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε στο κέντρο - Τρομακτικές εικόνες (video)

Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στον Πύργο του Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη, όταν ένας 28χρονος αυτοπυρπολήθηκε. Ο νεαρός έχυσε εύφλεκτο υγρό στα ρούχα του και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε. Με την ευκαιρία, δείτε το τραγικό ατύχημα που συνέβη στην Αταλάντη.

Οι καταστηματάρχες της γύρω περιοχής παρενέβησαν με πυροσβεστήρα, ενώ πλήθος κόσμου κοιτούσε σοκαρισμένο τον άνδρα να σωριάζεται στο έδαφος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και ασθενοφόρο, που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι, φέρει εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού.

Στην τσέπη του βρέθηκε εισιτήριο λεωφορείου από το Ικόνιο. Μέσα στην φλεγόμενη τσάντα του νεαρού άντρα βρέθηκε και τάμπλετ το οποίο η αστυνομία παρέλαβε και ερευνά.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share