Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Νεκρός σε τροχαίο πασίγνωστος ράπερ

Θλίψη για την ξαφνική απώλειά του

27 Μαΐου 2022 17:51
Σοκ στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Νεκρός σε τροχαίο πασίγνωστος ράπερ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από την είδηση θανάτου του γνωστού καλλιτέχνη, Andy Fletcher σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως ανερχόμενος ράπερ Ernesto Enrique Carralero ή κοινώς «OhTrapstar» έχασε την ζωή του σε τροχαίο στο Μαϊάμι νωρίς το πρωί της Τετάρτης (25/5).

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε πήγαινε δυτικά στην 82η οδό όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια κατοικία στην περιοχή, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι.

Η ανακοίνωση θανάτου για τον γνωστό ράπερ

Τραγωδία στην Κέρκυρα: 73χρονος αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός σε λεβητοστάσιο πολυκατοικίας

Ταυτοποιήθηκε η σόρος που βρέθηκε αργά χθες το βράδυ σε λεβητοστάσιο πολυκατοικίας στην οδό Μ. Μεθοδίου, στην Κέρκυρα. Πρόκειται για τον 73χρονο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη. Με την ευκαιρία, δείτε την ανείπωτη τραγωδία με 11 νεκρά μωράκια στη Σενεγάλη

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να ανασυρθεί η σορός. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Αστυνομία, ο θάνατος οφείλεται σε τραύματα από πτώση. Δεν υπάρχουν έως τώρα ίχνη εγκληματικής ενέργειας, αλλά φως θα ρίξει η έρευνα του Ιατροδικαστή.

Πέθανε ο Ray Liotta: «Έσβησε» στον ύπνο του ο χολιγουντιανός ηθοποιός

Χόλιγουντ: Σε ηλικία 67 ετών πέθανε ο ηθοποιός Ray Liotta. Η ηθοποιός, όπως αναφέρει το DeadLine άφησε στον ύπνο του την τελευταία του πνοή. Ο σταρ των Goodfellas βρισκόταν στην Καραϊβική για να γυρίσει το Dangerous Waters όταν πέθανε, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Λιότα αφήνει πίσω του μια κόρη, την Κάρσεν και την αρραβωνιαστικιά του Τζέισι Νίτλο. Το ξεκίνημα της καριέρας του σταρ ήρθε στο κλασικό Goodfellas του Martin Scorsese. και πιο πρόσφατα εμφανίστηκε στα The Many Saints of Newark, Marriage Story και No Sudden Move.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share