Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγικός θάνατος για 43χρονο Ελληνοκύπριο: Πνίγηκε με κρέας σε εστιατόριο - Δραματικές προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή

Παρότι του έκαναν ΚΑΡΠΑ και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, ήταν ήδη αργά

23 Μαΐου 2022 11:30
Τραγικός θάνατος για 43χρονο Ελληνοκύπριο: Πνίγηκε με κρέας σε εστιατόριο - Δραματικές προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI / ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είχε βάλει ο χάρος στο σημάδι έναν 43χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο... τρώγοντας. Ο 43χρονος πνίγηκε από ένα κομμάτι κρέας, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο στην περιοχή της Γερμασόγειας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής όταν κι ενημερώθηκε από τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ότι ένας άνδρας κατέληξε λόγω πνιγμού από τροφή.

Παράλληλα, τραγωδία σημειώθηκε και στην Ηλεία, όταν φορτηγάκι παρέσυρε και σκότωσε πεζό.

Όπως ανέφεραν οι γιατροί σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ ο άτυχος 43χρονος είχε μεταφερθεί λίγη ώρα νωρίτερα χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, με τον γιατρό να αφαιρεί από τον λαιμό του ένα κομμάτι κρέας. Παρότι του έκαναν ΚΑΡΠΑ και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν sigmalive και philenews, ο 43χρονος, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο ζήτησε από φίλο του με τον οποίο συνέτρωγε να τον χτυπήσει στην πλάτη καθώς του είχε «καθίσει» η μπουκιά στο λαιμό. Ακολούθως βγήκε έξω προσπαθώντας να συνέλθει κι εκεί έχασε τις αισθήσεις του. Σήμερα αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή του άτυχου 43χρονου ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για το περιστατικό συνεχίζονται.

ασθενοφορο-εκαβ
Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Τραγωδία στη Κόρινθο: 65χρονος πέθανε μέσα στο ταξί που τον μετέφερε στο νοσοκομείο

Ένας 65χρονος από την Σπάρτη που επέβαινε σε ταξί για να τον μεταφέρει στην Αθήνα για να πάει σε κάποιο νοσοκομείο για ένα πρόβλημα υγείας του, μόλις πέρασαν τον Ισθμό στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων Καλαμακίου στο ρεύμα προς Αθήνα δεν αισθάνθηκε καλά και ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά του δρόμου και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων και όχημα της Ολυμπίας οδού. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι είναι δυνατόν για να τον σώσουν και συνέχεια το μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ο άτυχος άντρας από την Λακωνία μετέβαινε με το ταξί σε νοσοκομείο των Αθηνών αλλά δεν τα κατάφερε.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share