Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Νεκρός πασίγνωστος ράπερ - Άγνωστα τα αίτια θανάτου του

Θρήνος...

14 Μαΐου 2022 20:11
Σοκ: Νεκρός πασίγνωστος ράπερ - Άγνωστα τα αίτια θανάτου του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του πασίγνωστου ράπερ Lil Keed, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής, όπως επιβεβαίωσε ο αδελφός του Lil Gotit.

Παράλληλα, δείτε εδώ ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη πριν φύγει από την ζωή.

Ο Keed, το όνομα του οποίου ήταν Raqhid Jevon Render, ήταν μόλις 24 ετών. Ήταν γνωστός για τη συνεργασία του με τον Travis Scott και τον Chris Brown στο πιο πρόσφατο άλμπουμ του, Trapped on Cleveland 3.

Ο αδελφός του δημοσίευσε έναν εγκάρδιο φόρο τιμής μαζί με μια φωτογραφία του νεκρού πλέον ράπερ.

Στη φωτογραφία, ο ράπερ φορούσε ένα καρό πουκάμισο και κρατούσε ένα όπλο στα χέρια του. Μια τεράστια χρυσή αλυσίδα κρεμόταν γύρω από το λαιμό του.

Ο Lil Gotit έγραψε στη λεζάντα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε είδα να πεθαίνεις σήμερα αδερφέ έκανα όλα μου τα κλάματα ξέρω τι θέλεις να κάνω και αυτό είναι να πάω σκληρά για τη μαμά μπαμπά τα αδέρφια μας Naychur και Whiteboy #ImaHoldthisShitDown».

Τα αίτια του θανάτου του Lil Keed δεν είναι άμεσα ξεκάθαρα. Θα εμφανιζόταν στη Βόρεια Καρολίνα το βράδυ του Σαββάτου.

Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονιστική μαρτυρία 18χρονου - «Η μαμά μου πέθανε στην αγκαλιά μου»

Ανατριχιάζει η μαρτυρία 18χρονου στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στην περιφέρεια Ντονέτσκ, ο οποίος περπατούσε μαζί με την μητέρα του όταν άρχισαν να πέφτουν οι βόμβες... γεγονότα σαν αυτό είναι η πιο σκληρή απόδειξη ότι ο πόλεμος μαίνεται σκληρός.

Όπως αναφέρει ο 18χρονος προσπάθησε να σώσει την μητέρα του αλλά δεν γινόταν τίποτα, ενώ ανατριχιάζει αναφέροντας πως τα τελευταία λόγια της μαμάς του ήταν: "Είμαι εντάξει."

Παράλληλα, σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ πάνω από 6 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την χώρα από την έναρξη του πολέμου.

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share