Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Ανάδοχη μητέρα σκότωσε το μωρό γιατί δεν άντεχε το κλάμα του

Σοκ στην Βρετανία!

12 Μαΐου 2022 18:37
Φρίκη: Ανάδοχη μητέρα σκότωσε το μωρό γιατί δεν άντεχε το κλάμα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φρικιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε στη Βρετανία, με θύμα ένα μωρό ηλικίας 12 μηνών.

Το θάνατο από τα χέρια, που θα περίμενε κανείς να του χαρίσουν τη ζωή, βρήκε ένα αγοράκι ηλικίας μόλις ενός έτους στη Βρετανία.

Δείτε επίσης: 31χρονη έγκυος νοσοκόμα γύρισε σπίτι της μετά από 12ωρη βάρδια - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να "παγώσετε"

Ο μικρός Leiland-James Corkill είχε δοθεί σε θετούς γονείς, τους Scott και Laura Castle, από τις κοινωνικές υπηρεσίες που έκριναν ακατάλληλο το οικογενειακό του περιβάλλον.

Όμως η ανάδοχη μητέρα, η 38χρονη Laura Castle ήταν αυτή που έκοψε το νήμα της ζωής για το μικρό αγγελούδι, καθώς όπως υποστήριξε στο δικαστήριο «ήταν κουρασμένη και εξαντλημένη» από το κλάμα του.

μωρό βρετανία

Υποστήριξε ότι έπεσε από τον καναπέ

Η ανάδοχη μητέρα αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο Leiland-James έπεσε κατά λάθος από τον καναπέ, όμως όταν το μωρό εξετάστηκε από τους γιατρούς αμέσως υπήρξαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Το παιδί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί καταστροφικές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κάτι που δεν συμβάδιζε με τις αφηγήσεις της Laura Castle για το συμβάν.

Την παραμονή της δίκης, η ανάδοχη μητέρα ομολόγησε την πράξη της, υποστηρίζοντας ότι ταρακούνησε έντονα το μωρό «για να σταματήσει να κλαίει» πριν πέσει από τα γόνατά της στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρότατα και να καταλήξει λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που κατέθεσαν στο δικαστήριο, ο βαθμός της δύναμης που απαιτείται για να προκληθούν αυτά τα τραύματα είναι μεγάλος.
«Ήμουν τόσο κουρασμένη και εξαντλημένη και συγκλονισμένη. Υπήρχε τόσος πολύς θόρυβος», απάντησε η κατηγορούμενη στον εισαγγελέα που της ζήτησε να εξηγήσει πως έγινε το περιστατικό.

«Μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα και πρέπει να πληρώσω τις συνέπειες. Το αποδέχομαι. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για το αγόρι μου» συμπλήρωσε η ανάδοχη μητέρα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share