Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέο άγριο φονικό: Μητέρα σκότωσε τα τρία παιδιά της με τη βοήθεια του 16χρονου γιου της

Όταν συνελήφθη κρατούσε τη Βίβλο

10 Μαΐου 2022 19:55
Νέο άγριο φονικό: Μητέρα σκότωσε τα τρία παιδιά της με τη βοήθεια του 16χρονου γιου της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η ωμότητα μιας μητέρας στο Λος Άντζελες, η οποία με τη βοήθεια του 16χρονου γιου της σκότωσε τρία από τα συνολικά επτά παιδιά της. Η Angela Flores συνελήφθη στο σπίτι που ζούσε με την οικογένειά της.

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Εξώδικο της Ρούλας στον Μάνο για τους τάφους των παιδιών - «Βέλη» για το κινητό τηλέφωνο (Video)

Την ώρα που οι αστυνομικοί εντόπισαν τα πτώματα των δίδυμων γιων της και της 12χρονης κόρης της, κρατούσε, σφιχτά τη Βίβλο. Η 38χρονη κρατείται στις φυλακές της κομητείας του Λος Άντζελες και η εγγύησή της ορίστηκε στα 6 εκατ. δολάρια. Ο 16χρονος συνελήφθη επίσης για συνεργεία στο έγκλημα. Τα άλλα τρία παιδιά της Flores ζουν εκτός πολιτείας με τον πατέρα τους και δεν τραυματίστηκαν.

Ο πρώην σύζυγος της συλληφθείσας κατέθεσε την Τρίτη πως έλαβε ένα περίεργο τηλεφώνημα μέρες πριν τις δολοφονίες. Όπως είπε, η Flores του μίλησε για τον Θεό, παρότι δεν ήταν ιδιαίτερα θρήσκα. «Δεν μου ακούστηκε καλά. Δεν ξέρω τι συνέβη».

Το ζεύγος είχε χωρίσει το 2007, ύστερα από έξι χρόνια γάμου, και απέκτησαν ένα παιδί, το οποίο δεν είναι μεταξύ των νεκρών ανηλίκων, αλλά ο συνεργός. Ο αναπληρωτής διευθυντής της τοπικής αστυνομίας χαρακτήρισε τη - φερόμενη - εμπλοκή του 16χρονου «εξαιρετικά σπάνια».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share