Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Αυστρία: Εκτροχιασμός τρένου με δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες!

Παγκόσμιο σοκ!

9 Μαΐου 2022 21:03
Τραγωδία στην Αυστρία: Εκτροχιασμός τρένου με δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Αυστρία, με ένα τρένο να εκτροχιάζεται νότια της Βιέννης το απόγευμα της Δευτέρας (9/5), με συνέπεια δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, σύμφωνα με την εφημερίδα Krone.

Η επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε, όπως πρώτο μετέδωσε το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA, με ένα αντίστοιχο περιστατικό να έχει λάβει τόπο πρόσφατα στην χώρα μας.

Ανατριχιαστικό βίντεο: Τελευταία στιγμή έσωσε το παιδί από το τρένο

Ένας υπάλληλος στη Σιδηροδρομική εταιρεία της Ινδίας έσωσε ένα παιδάκι που είχε πέσει στις ράγες, λίγο πριν το κτυπήσει το διερχόμενο τρένο.

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή έσωσε ένα παιδάκι από το διερχόμενο τρένο, ένας υπάλληλος στον σιδηροδρομικό σταθμό Βανγκάνι στη Βομβάη.

Το παιδί έπεσε από την αποβάθρα στις ράγες, ο κηδεμόνας του, τού έκανε νόημα και του φώναζε να ανέβει, αλλά δεν μπορούσε.

Ο υπάλληλος, όπως θα δείτε και στο βίντεο, που ανέβασε η ίδια η εταιρεία για να τον επαινέσει, τρέχει και τελευταία στιγμή ανεβάζει το παιδάκι στην αποβάθρα και ανεβαίνει κι αυτός, πριν περάσει το τρένο από μπροστά τους.

Το υπουργείο επαίνεσε τη γενναιότητα του εργαζόμενου, Μαγιούρ Σελκέ, ενώ έγραψε στο tweet: «Χαιρετίζουμε το υποδειγματικό θάρρος και την κορυφαία αφοσίωση στο καθήκον του».

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share