Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Ο απόλυτος τρόμος: Κροκόδειλος πήδηξε στη βάρκα ενός ζευγαριού που ψάρευε (Video)

«Κράτησε μόνο για δύο δευτερόλεπτα, αλλά ένιωθα σαν να σταμάτησε ο χρόνος»

28 Απριλίου 2022 21:35
Ο απόλυτος τρόμος: Κροκόδειλος πήδηξε στη βάρκα ενός ζευγαριού που ψάρευε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια περιπέτεια που θα θυμάται για πάντα έζησε ένα ζευγάρι στην Αυστραλία. Ενώ ψάρευε στο νησί Κούλαν, παρατήρησε μια ύποπτη κίνηση κάτω από το νερό. Τότε ξαφνικά είδε έναν κροκόδειλο να πηδάει πάνω στη βάρκα του.

Φαίνεται πως το ζώο ακολούθησε την πετονιά που είχαν πετάξει στο νερό και στη συνέχεια τους επιτέθηκε.

Δείτε επίσης: Μάχη μέχρι θανάτου: Κροκόδειλος επιτίθεται σε λιοντάρι και… Αντέχεις να το δεις;

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που τράβηξαν, προσπάθησε να κρατηθεί στην άκρη του σκάφους με τα πόδια του αλλά δεν τα κατάφερε και βρέθηκε ξανά μέσα στο νερό.

«Ήταν το απόλυτο σοκ, κράτησε μόνο για δύο δευτερόλεπτα, αλλά ένιωθα σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Θα πρέπει να τους σέβεσαι, δεν θα ξανακάνουμε ποτέ το ίδιο λάθος», είπε η γυναίκα.

Το βίντεο έχει γίνει viral στο TikTok, με πάνω από 200.000 προβολές.

Δείτε το παρακάτω

Βούβαλος ήρθε αντιμέτωπος με ένα λιοντάρι αλλά αυτό που έγινε μετά θα σας εκπλήξει (video)

Τα λιοντάρια όπως γνωρίζουμε όλοι είναι από τα πιο επικίνδυνα ζώα αλλά όταν έρχονται σε κόντρα με άλλα ζώα γίνεται η μάχη των "αιώνων", όπως για παράδειγμα όταν ένα λιοντάρι ήρθε σε κόντρα με ένα ανακόντα.

Συγκεκριμένα τρία λιοντάρια στο εθνικό πάρκο Kruger επιτέθηκαν σε βούβαλο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.

Με τη σειρά τα λιοντάρια προσπάθησαν να πιάσουν το ζώο, που αντιστεκόταν με θάρρος για να σώσει τη ζωή του από τους τρομερούς κυνηγούς. Και ήταν τόσο αλαφιασμένο το ζώο, που προσπαθώντας να σωθεί, δεν πρόσεξε το σταματημένο τζιπ με τους τουρίστες κι έπεσε επάνω του.

«Εκπλαγήκαμε πολύ όταν ο βούβαλος συγκρούστηκε με το όχημα μπροστά μας. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν συνέβη ήταν “μακάρι να είχα κι εγώ την κάμερά μου να το βιντεοσκοπήσω”» είπε μια από τις τουρίστριες.

Ευτυχώς από το τρακάρισμα ο βούβαλος δεν έπαθε τίποτα, μάλιστα η σύγκρουση τρόμαξε το λιοντάρι και το φυτοφάγο ζώο κέρδισε λίγο χρόνο και βρήκε την ευκαιρία να τρέξει να σωθεί από τους διώκτες του.

Δείτε το βίντεο

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share