Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βίντεο σοκ: Άγνωστος άνδρας απαγάγει μωρό 3 μηνών από το σπίτι του (video)

Απίστευτο σκηνικό!

26 Απριλίου 2022 18:46
Βίντεο σοκ: Άγνωστος άνδρας απαγάγει μωρό 3 μηνών από το σπίτι του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αστυνομία στην Καλιφόρνια αναζητά ένα μωρό 3 μηνών, το οποίο έπεσε θύμα απαγωγής από άγνωστο δράστη μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειάς του, τη στιγμή που η γιαγιά του τακτοποιούσε τα ψώνια που είχε κάνει από την αγορά. Να σας υπενθυμίσουμε το απίστευτο περιστατικό με έγκυο που προκάλεσε σάλο με βίντεό της.

Ο απαγωγέας εισέβαλε στο σπίτι και άρπαξε το βρέφος, το οποίο φορούσε μια μακρυμάνικη μπλούζα με δεινόσαυρους, ανακοίνωσε η αστυνομία του Σαν Χοσέ.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τον άνδρα να περπατάει στο πεζοδρόμιο κρατώντας ένα μαύρο βρεφικό καρότσι που καλύπτεται από μια λευκή κουβέρτα.

«Η οικογένεια δεν αναγνωρίζει αυτόν τον ύποπτο» ανέφερε η αστυνομία σε ένα tweet.

Μπήκε στο σπίτι και άρπαξε το μωρό

Ο αρχιφύλακας της αστυνομίας Κρίστιαν Καμαρίγιο δήλωσε ότι το μωρό το φρόντιζε η γιαγιά του, ενώ η μητέρα του ήταν στη δουλειά. Ο πατέρας του αγοριού βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή.

Η γιαγιά μόλις είχε επιστρέψει με τον εγγονό της από μια βόλτα για ψώνια και ξεφόρτωνε τα πράγματα από το αυτοκίνητό της, ενώ το μωρό βρισκόταν μέσα σε ένα υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι το βρέφος είχε μείνει μόνο του μόνο για μερικά λεπτά.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share