Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μυστήριο στη Γαλλία: Παράξενα... τσιμπήματα σε συμμετέχοντες σε μουσικό φεστιβάλ!

Η προέλευση αυτών των σημαδιών είναι άγνωστη προς το παρόν

25 Απριλίου 2022 18:59
Μυστήριο στη Γαλλία: Παράξενα... τσιμπήματα σε συμμετέχοντες σε μουσικό φεστιβάλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παράξενα τσιμπήματα φέρουν άτομα που έδωσαν το «παρών» σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ μουσικής στη Γαλλία, στο Printemps de Bourges.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, η προέλευση αυτών των σημαδιών είναι άγνωστη και ήδη γίνεται έρευνα για να διαλευκανθεί για τι πρόκειται.

Δείτε επίσης: Γαλλικές εκλογές: Τα επόμενα βήματα του Εμανουέλ Μακρόν! «Θέλω να είμαι πρόεδρος όλων όχι...» - Το μήνυμά του (Video)

«Δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για τσιμπήματα από σύριγγες ή από καρφίτσες για παράδειγμα» είπε η Ανιές Μπονζέν, επικεφαλής του γραφείου της νομαρχίας του Σερ, όπου διεξάγεται το φεστιβάλ. «Οι άνθρωποι αυτοί απλά ένιωσαν τσιμπήματα» συμπλήρωσε. Επιπλέον, «δεν υπήρξε σεξουαλική επίθεση», σύμφωνα με τον διευθυντή του Φεστιβάλ Μπορίς Βεντέλ, ο οποίος διευκρίνισε πως οι αναφορές προήλθαν «από άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας».

Γίνεται έρευνα για «χορήγηση επιβλαβών ουσιών»

Από τα άτομα που ανέφεραν τα τσιμπήματα λήφθηκε δείγμα αίματος, προκειμένου να καθοριστεί εάν ουσίες τους είχαν χορηγηθεί. «Έως σήμερα 23η Απριλίου υπήρξαν αναφορές για 9 περιστατικά», είπε ο Βεντέλ στο AFP. Αυτός ο αριθμός επιβεβαιώθηκε από τη νομαρχία του Σερ. Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μπουρζ, έχουν κατατεθεί τέσσερις μηνύσεις και γίνεται έρευνα για «χορήγηση επιβλαβών ουσιών».

Τα μέτρα ασφαλείας στο φεστιβάλ, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή, ενισχύθηκαν. Ανάλογα περιστατικά τσιμπημάτων καταγγέλθηκαν τον τελευταίο καιρό σε ντισκοτέκ σε διάφορες πόλεις της Γαλλίας.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share