Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γαλλικές εκλογές: Ο... μποξέρ Μακρόν έβαλε τα γάντια - Έτοιμος για τη μεγάλη μάχη με την Λεπέν (video)

«Τίποτα δεν έχει κριθεί», λέει ο Γάλλος πρόεδρος

21 Απριλίου 2022 19:46
Γαλλικές εκλογές: Ο... μποξέρ Μακρόν έβαλε τα γάντια - Έτοιμος για τη μεγάλη μάχη με την Λεπέν (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Για μένα τίποτα δεν έχει κριθεί. Καλώ όλους όσοι με στηρίζουν να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Γάλλους», είπε ο Εμανουέλ Μακρόν, επισκεπτόμενος το Σεν-Σεν-Ντενί, μια περιοχή όπου ο αριστερός υποψήφιος Ζαν Λικ Μελανσόν έλαβε περί το 60% στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Δήλωση "βόμβα" από Μακρόν: «Αναπόφευκτος ο λιμός» αν δεν λήξει ο πόλεμος

Ο Μακρόν επισκεπτόμενος εξάλλου αθλητικό κέντρο της περιοχής ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση αθλητή της πυγμαχίας, φόρεσε γάντια του μποξ και αντάλλαξε κάποια χτυπήματα μαζί του.

Πάντως ο Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται να αύξησε τη διαφορά του στη μάχη με τη Λεπέν, μετά και το χθεσινοβραδινό (20/4) debate.

Γάλλος... lover με τρίχα για πουλόβερ; Η viral φωτογραφία του Εμανουέλ Μακρόν με ανοιχτό πουκάμισο!

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα για το Πάσχα των Καθολικών Εμανουέλ Μακρόν και Μαρίν Λεπέν επέστρεψαν στη μάχη για τις γαλλικές εκλογές που θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Γάλλος πρόεδρος και η ακροδεξιά υποψήφια προετοιμάζονται για το ντιμπέιτ της Τετάρτης, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την έκβαση της αναμέτρησης. Η επίσημη φωτογράφος του Εμανουέλ Μακρόν έχει χαρίσει στους υποστηρικτές του αρκετά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της προεκλογικής εκστρατείας. Μία όμως εκ των τελευταίων φωτογραφιών έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει viral όπως και συνέβη.

Ξετρέλανε τις γυναίκες ο Μητσοτάκης με το αξύριστο λουκ και το casual στυλ του

Το νέο πλαίσιο στήριξης απέναντι στην ακρίβεια, που δοκιμάζει τις αντοχές ελληνικών νοικοκυριών και επιχειρήσεων, ανακοίνωσε, σε τηλεοπτικό του μήνυμα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παραμένει σε απομόνωση λόγω της νόσησής του με κορωνοϊό.

Το ατημέλητο και σέξι λουκ του Μητσοτάκη δεν πέρασε απαρατήρητο. Σε facebook και Instagram είδαμε πολλές καρδούλες και κολακευτικά σχόλια όπως…

  • “Λίγο ακόμα και θα σε ψηφίσω!”,
  • “Είσαι κούκλος”
  • “Μανάρι μου”
  • “Μπράβο προεδρε .. απλός λιτός αξύριστος με απλό μπλουζάκι .. στον λαό απευθύνεστε .. ΜΠΡΑΒΟ”
  • Μπράβοοοοο!!! Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ακόμη και η μικρή βοήθεια είναι σωτηρία!!!
    Προχώρα Κυριάκο μου!
  • Κυβερνήτης με όραμα και πρόγραμμα σε όλα τα πεδία. Αντί να καταλάβουν όσοι δεν τον ψηφίζουν, ότι και αυτοί ευνοούνται από αυτό, χολιάζουν και γράφουν κατάρες και ανοησίες σαν 5χρονα. Τόσο τους κόβει.
    Περαστικά να είσαι πάντα καλά.
  • Βέβαια το αντρικό φύλο έκανε αντίθετα σχόλια που έχουν να κάνουν με την λανθασμένη πολιτική του προς το Ουκρανικό.
 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share