Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Ρωσικό τανκ κάνει «μπαντιλίκια» στους δρόμους της κατειλημμένης Μαριούπολης (video)

Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν τη Μαριούπολη, εκτός από το Azovstal

21 Απριλίου 2022 14:23
Σοκαριστικό βίντεο: Ρωσικό τανκ κάνει «μπαντιλίκια» στους δρόμους της κατειλημμένης Μαριούπολης (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο βίντεο έχει φέρει στη δημοσιότητα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA με ένα τανκ να κάνει μανούβρες μέσα στη Μαριούπολη. Γύρω το μόνο που υπάρχει είναι συντρίμμια.

Υπενθυμίζεται, ότι οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν τη Μαριούπολη, εκτός από το εργοστάσιο Azovstal, όπου μέσα βρίσκονται Ουκρανοί στρατιώτες και άμαχοι.

Οι Ουκρανοί καταγγέλλουν σε κανάλια του Telegram ότι το βίντεο που δημοσίευσε το RIA είναι εξοργιστικό και ντροπιαστικό.

Δείτε το βίντεο

Πόλεμος Ουκρανία: "Δεν λειτούργησε" ούτε σήμερα ο ανθρωπιστικός διάδρομος για την απομάκρυνση αμάχων από τη Μαριούπολη

Ο ανθρωπιστικός διάδρομος για την απομάκρυνση των αμάχων από την πολιορκημένη Μαριούπολη, που βρίσκεται στην πιο δυσχερής θέση, στη νοτιοανατολική Ουκρανία, «δεν λειτούργησε» υποστήριξε απόψε η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βέρεσουκ, κατηγορώντας τους Ρώσους ότι παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός και εμπόδισαν τα λεωφορεία.

«Δυστυχώς, ο ανθρωπιστικός διάδρομος (για την απομάκρυνση των αμάχων από το χαλυβουργείο Αζοφστάλ) δεν λειτούργησε όπως ήταν σχεδιασμένο σήμερα», είπε η Βέρεσουκ. Όπως εξήγησε, τα λεωφορεία που έστειλε η Ρωσία δεν κατάφεραν να μεταφέρουν τους αμάχους εγκαίρως στο σημείο όπου τους περίμεναν τα ουκρανικά λεωφορεία και ασθενοφόρα για να τους παραλάβουν.

Πόλεμος Ουκρανία:

Οι ουκρανικές αρχές εκτιμούν ότι περίπου 1.000 άνθρωποι είχαν βρει καταφύγιο στα υπόγεια του αχανούς εργοστασίου, του τελευταίου θύλακα αντίστασης των Ουκρανών στη Μαριούπολη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share