Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεία Δίκη; Χτύπησε βάναυσα ηλικιωμένη, της έκλεψε το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο αργότερα

«Ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει από τη μιζέρια του»

20 Απριλίου 2022 09:47
Θεία Δίκη; Χτύπησε βάναυσα ηλικιωμένη, της έκλεψε το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο αργότερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγική εξέλιξη είχε η κλοπή ενός αυτοκινήτου στο Σαν Αντόνιο, με έναν άντρα να αποσπά το όχημα από ηλικιωμένη και εν συνεχεία να σκοτώνεται σε τροχαίο!

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο άγνωστος χτύπησε την 72χρονη Σίρλεν Ερνάντεζ μέχρι να καταφέρει να της πάρει τα κλειδιά, με το όχημα να εντοπίζεται αργότερα τρακαρισμένο – με τον κλέφτη να κείτεται νεκρός στο εσωτερικό.

Δείτε επίσης: Σκηνικό φρίκης: Έσπασε τα κόκαλα της γιαγιάς του, την τύλιξε σε πλαστικές σακούλες και την έβαλε ζωντανή σε καταψύκτη

Η γυναίκα, που τραυματίστηκε στο πρόσωπο από την επίθεση, σχολίασε πως «πολλοί λένε για κάρμα, δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι σκοτώθηκε. Ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει από τη μιζέρια του».

Την ίδια ώρα, έχει στηθεί πλατφόρμα στο GoFundMe για να συγκεντρωθούν χρήματα ούτως ώστε να αγοράσει νέο αμάξι η ηλικιωμένη.

Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ: 51χρονη μητέρα βρέθηκε κατακρεουργημένη σε τσάντα - Είχε δεχθεί 58 μαχαιριές!

Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ: Νεκρή σε σακβουαγιάζ βρέθηκε μία γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το Κουίνς, στη Νέα Υόρκη, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Επίσης, μια 26χρονη μητέρα στην Καλιφόρνια συνελήφθη επειδή φέρεται να έπνιξε τα δυο μικρά παιδιά της στην μπανιέρα, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η 51χρονη, μητέρα δύο παιδιών είχε δεχθεί 58 μαχαιριές στο λαιμό, το θώρακα, τα χέρια και τα πόδια της, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές. Η Αστυνομία δέχθηκε κλήση όταν, ένας περαστικός παρατήρησε αίμα να στάζει από την τσάντα, που του κίνησε τις υποψίες. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που βρήκαν τη γυναίκα μέσα χωρίς τις αισθήσεις της.

Δεν έχουν γίνει ακόμα συλλήψεις

Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε τα αίτια του θανάτου από χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό. Δεν έγιναν συλλήψεις, όμως υπάρχει ένας ύποπτος. Ο σύζυγος της γυναίκας έλειπε εκτός πόλης όταν ανακαλύφθηκε το πτώμα της και επέστρεψε όταν το έμαθε.

Φρικιαστικό έγκλημα: Τον σκότωσε ενώ έκαναν σ@ξ και τον διαμέλισε!

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της δίκης μιας 24χρονης γυναίκας από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ η οποία φέρεται να σκότωσε και να τεμάχισε τον εραστή της κατά τη διάρκεια της σ@ξουαλικής πράξης και ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Μεταξύ άλλων πέταξε το κεφάλι και το π@ος του σε έναν κουβά και τα πόδια του σε μια κατσαρόλα. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών όπου μια 61χρονη έσφαξε με 140 μαχαιριές τον σύζυγό της.

Η Taylor Schabusiness, στη συνέχεια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «θα διασκεδάσουν προσπαθώντας να βρουν όλα τα όργανα μέσα στο σπίτι». Το ακρωτηριασμένο θύμα στο αποτρόπαιο έγκλημα ήταν ένας 25χρονος άνδρας από το Green Bay, τον οποίο οι ερευνητές δεν έχουν αναγνωρίσει.

Την Τρίτη, η Schabusiness έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Brown County Court μέσω τηλεδιάσκεψης με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση πρώτου βαθμού, ακρωτηριασμό πτώματος και σεξουαλική επίθεση τρίτου βαθμού. Οι εισαγγελείς είπαν ότι η κατηγορία για σεξουαλική επίθεση αφορά πράξεις που έλαβαν χώρα μετά τον θάνατο του άνδρα, ανέφερε το WBAY.

Η τρομακτική ανακάλυψη της μητέρας του νεαρού

Η αστυνομία κλήθηκε σε ένα σπίτι στο Stony Brook Lane περίπου στις 3:30 π.μ. στις 23 Φεβρουαρίου από μια κάτοικο που ανέφερε ότι βρήκε το κεφάλι του γιου της σε έναν κουβά. Είπε ότι έκανε τη συγκλονιστική ανακάλυψη αφού ξύπνησε από το χτύπημα μιας πόρτας.

Η Schabusiness, για την οποία οι ερευνητές έμαθαν ότι μπορεί να ήταν το τελευταίο άτομο που εθεάθη με το θύμα, βρέθηκε σε ένα σπίτι στη λεωφόρο Eastman με ξεραμένο αίμα στα ρούχα της, ανέφερε το WBAY.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο βαν της, η αστυνομία βρήκε μια κατσαρόλα με ανθρώπινα υπολείμματα, συμπεριλαμβανομένων των ποδιών του θύματος Στο σπίτι της φρίκης της μητέρας, βρήκαν αργότερα το κεφάλι και το πέος του στον κουβά, ένα πάνω μέρος του κορμού σε μια θήκη αποθήκευσης, «σωματικά υγρά» και μαχαίρια.

Η κυνική απάντηση στο «τι συνέβη;»

Όταν ρωτήθηκε για το τι συνέβη, η ύποπτος είπε: «Αυτή είναι μια καλή ερώτηση». Είπε στην αστυνομία ότι εκείνη και ο άνδρας είχαν καπνίσει μεθαμφεταμίνη προτού πάνε στο σπίτι της μητέρας του, όπου έκαναν σεξ χρησιμοποιώντας αλυσίδες, σύμφωνα με το WBAY.

Η Schabusiness είπε ότι είχε μπλακάουτ κάποια στιγμή, μετά «τρελάθηκε» και άρχισε να πνίγει τον σύντροφό της – επιμένοντας ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά του άρεσε να τον πνίγει.

Είπε ότι «η αστυνομία επρόκειτο να διασκεδάσει προσπαθώντας να βρει όλα τα όργανα καθώς τεμάχιζε το σώμα. Η Schabusiness δήλωσε ότι όλα τα μέρη του σώματος πρέπει να βρίσκονται στο υπόγειο», σύμφωνα με την καταγγελία.

Η γυναίκα είπε ότι «έγινε παρανοϊκή και ότι νόμιζε ότι ήταν η “ναρκωτική ουσία” που την έφερε σε αυτό το σημείο», προσθέτει το έγγραφο. Είπε επίσης ότι σχεδίαζε να πάρει όλα τα μέρη του σώματος μαζί της, αλλά «τεμπέλιασε και κατέληξε μόνο να βάλει το πόδι στο βαν και ξέχασε το κεφάλι», σύμφωνα με την καταγγελία.

Η Schabusiness εμφανίστηκε ήρεμη και είπε πολύ λίγα κατά την εμφάνισή της στο δικαστήριο την Τρίτη, αναγνωρίζοντας μόνο ότι έχει το δικαίωμα σε νομικό σύμβουλο, ανέφερε το πρακτορείο.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share