Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σκηνικό φρίκης: Έσπασε τα κόκαλα της γιαγιάς του, την τύλιξε σε πλαστικές σακούλες και την έβαλε ζωντανή σε καταψύκτη

Φέρεται να ζούσε για μήνες με το πτώμα της γιαγιάς του

18 Απριλίου 2022 14:21
Σκηνικό φρίκης: Έσπασε τα κόκαλα της γιαγιάς του, την τύλιξε σε πλαστικές σακούλες και την έβαλε ζωντανή σε καταψύκτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλούν τα όσα ήρθαν στο φως για την εξαφάνιση μιας 82χρονης στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Ο εγγονός της κατηγορείται ότι τη σκότωσε, βάζοντάς την σε έναν καταψύκτη.

Ο Robert Keith Tincher III, ο εγγονός της 82χρονης, φέρεται μάλιστα να ζούσε – όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post – για μήνες με το πτώμα της γιαγιάς του στον καταψύκτη του σπιτιού τους. Οι Αρχές εκτιμούν ότι η ηλικιωμένη χτύπησε αφού έπεσε τον Δεκέμβριο, αλλά φαίνεται ότι δεν αναζητήσει ιατρική βοήθεια.

Πυροβολισμοί σε μετρό στη Νέα Υόρκη: Η στιγμή της σύλληψης του βασικού υπόπτου (video)

Οι ανακριτικές Αρχές μάλιστα υποστήριξαν ότι η 82χρονη ήταν ακόμα ζωντανή, όταν ο εγγονός της την έβαλε στον καταψύκτη. «Της έσπασε τα κόκαλα και στη συνέχεια την τύλιξε σε πλαστικές σακούλες και την έβαλε ζωντανή στην κατάψυξη».

«Από ό,τι διαπιστώσαμε, εκείνη τη στιγμή, πιστεύουμε ότι ανέπνεε ακόμα και είχε κάποια κίνηση την ώρα που έμπαινε στον καταψύκτη», δήλωσε στο πρακτορείο η ανακρίτρια Brittany Werner.

Σύμφωνα μάλιστα με το κατηγορητήριο, ο Robert Keith Tincher III «αναγνώρισε ότι έσπασε η πλάτη της μπαίνοντας στον καταψύκτη» και δεν υπήρξε «καμία διαμάχη» μεταξύ τους που να οδήγησε σε αυτή την φριχτή πράξη. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν κάλεσε το 911 επειδή καταζητείτο για σύλληψη λόγω απειλών που διατυπώθηκαν το 2018 εναντίον της συζύγου του.

Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι ο Tincher είπε στις Αρχές πως αγαπούσε πολύ την γιαγιά του, καθώς «ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας που του έδινε την ευγένεια, την αγάπη και την προσοχή που χρειαζόταν».

Viral: Τι τρέχει με τον Τζο Μπάιντεν; Έκανε χειραψία με... αόρατο συνομιλητή - Μεγάλη ανησυχία για την υγεία του

Η νοητική υγεία του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν βρίσκεται ξανά υπό αμφισβήτηση, καθώς η κίνησή του να στρέψει το βλέμμα και το χέρι του προς έναν... αόρατο συνομιλητή, έγινε viral και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Με την ολοκλήρωση ομιλίας του για την κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα της χώρας του, ο Μπάιντεν έστρεψε το κορμί του προς τα δεξιά κι άπλωσε το χέρι του για να δώσει μια χειραψία μόνο που εκεί δεν υπήρχε κανείς.

Το ίδιο είχε συμβεί στον πρόεδρο των ΗΠΑ και πριν από μερικές ημέρες μετά από εκδήλωση στον Λευκό Οίκο παρουσία του Μπαράκ Ομπάμα μόνο που τότε υπήρχε μια εξήγηση καθώς όλοι οι παριστάμενοι είχαν στρέψει την προσοχή τους στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Όταν αντιλήφθηκε ότι η κίνησή του ήταν... άκυρη, προσπάθησε να «χαθεί» μέσα στο πλήθος και να το περάσει στα... ψιλά.

Λίγο νωρίτερα ο 79χρονος Μπάιντεν, όπως σημειώνει η Daily Mail, είχε υποστηρίξει, επίσης, ότι είχε υπηρετήσει ως καθηγητής πλήρους απασχόλησης στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια μολονότι o ίδιος δεν έχει διδάξει ποτέ. Οπως ήταν αναμενόμενο η νέα γκάφα του Τζο Μπάιντεν προκάλεσε την αντίδραση των Ρεπουμπλικανών με τον γερουσιαστή Τεντ Κρουζ να επισημαίνει την αγωνία του για την νοητική κατάσταση του προέδρου των ΗΠΑ.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share