Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Πυροβολισμοί και πολλά θύματα σε σταθμό του μετρό

Προσοχή, σκληρές εικόνες!

12 Απριλίου 2022 16:40
Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Πυροβολισμοί και πολλά θύματα σε σταθμό του μετρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε σε σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όταν αδιευκρίνιστος αριθμός ανθρώπων δέχθηκαν πυροβολισμούς, όπως μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές της πυροσβεστικής.

Παράλληλα, άγριο σκηνικό βίας σημειώθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Κατά τις ίδιες πηγές, εντοπίστηκαν και εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Τρόμος στην ΑΣΟΕΕ: Άγρια επεισόδια έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο - Περιπολικό δέχθηκε πέτρες από αγνώστους

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (12/4) έξω από την ΑΣΟΕΕ. Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που πέρασε έξω από το Πανεπιστήμιο όχημα της ΟΠΚΕ. Περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο με πέτρες και μάρμαρα με τις αστυνομικές δυνάμεις να καταφτάνουν λίγο αργότερα.

Υπήρξε «πετροπόλεμος» με την Αστυνομία για λίγη ώρα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι υπό έλεγχο.

ασοεε-επεισοδια

Άγριο ξύλο στη Μασσαλία: Οπαδοί ΠΑΟΚ και Παρτιζάν με οπαδούς Μαρσέιγ και ΑΕΚ

Νύχτα τρόμου στη Μασσαλία. Οι φόβοι για σοβαρά επεισόδια μεταξύ των θερμοκέφαλων οπαδών των δύο ομάδων δυστυχώς επαληθεύτηκαν την παραμονή του πρώτου προημιτελικού του Europa Conference League ανάμεσα σε Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ, ενισχυμένοι με τους (αδερφοποιημένους) οπαδούς της Παρτιζάν είχαν άγριες συμπλοκές με οπαδούς της Μαρσέιγ που είχαν τη συντρομή οπαδών της ΑΕΚ.

Σε αρκετούς δρόμους της πόλεις επικράτησε χάος, με συμπλοκές σώμα με σώμα, ενώ νωρίτερα οπαδοί της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ είχαν κατευθυνθεί κοντά στο χώρο ξενοδοχείου όπου διαμένουν οπαδοί του ΠΑΟΚ, με τους τελευταίους να συμπλέκονται με δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι τοπικές δυνάμεις ασφαλείας έδειξαν αδυναμία να επιβάλλουν την τάξη, παρότι έκαναν χρήση δακρυγόνων. Δεν έχουν υπάρξει ακόμη αναφορές για πιθανούς τραυματισμούς ή συλλήψεις.

ασοεε-επεισοδια

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share