Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρή πασίγνωστη πορνοστάρ – Πέθανε σε ηλικία μόλις 35 ετών

Έφυγε από τη ζωή στο Λας Βέγκας

31 Μαρτίου 2022 23:57
Νεκρή πασίγνωστη πορνοστάρ – Πέθανε σε ηλικία μόλις 35 ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», την είδηση επιβεβαίωσε ο σύζυγός της με βίντεο που αναρτήθηκαν στο Facebook και στο Instagram. Όπως ανέφερε, η Alexis διακομίσθηκε στο νοσοκομείο στις 20 Μαρτίου «με κάποιες επιπλοκές της νόσου του Crohn που αντιμετώπιζε».

Σε αυτό το σημείο, να θυμίσουμε πως είχε προκληθεί σάλος με «ροζ» εξομολόγηση πασίγνωστης π@ρν@στάρ: Αποκαλύπτει τα... «βίτσια» διάσημων ποδοσφαιριστών που κοιμήθηκαν μαζί της (Video)

Η Alexis κέρδισε δύο βραβεία AVN το 2011 για τη σκηνή της στην ταινία Digital Playhouse Body Heat. Φωτογραφήθηκε στο σόου των βραβείων εκείνη τη χρονιά με πατερίτσες, αφού είπε ότι τραυματίστηκε ενώ στεκόταν σε ένα ράφι σε μια προσπάθεια να φτάσει κάτι στο σπίτι της.

Φρίκη: Πορνοστάρ δολοφονήθηκε και κατακρεουργήθηκε από γείτονα

πορνοσταρ-ιταλια

Εικοσιεξάχρονη γυναίκα, η οποία ζούσε στο Μπόρνο, στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου, δολοφονήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα από 43χρονο γείτονά της.

Το θύμα ονομαζόταν Κάρολ Μαλτέζι, είχε εργαστεί ως πωλήτρια και τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να ακολουθήσει νέα πορεία ως πορνοστάρ.

Ο δολοφόνος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, η γυναίκα δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο, το πτώμα της κατατεμαχίστηκε, ο δράστης το έβαλε σε καταψύκτη για δυο μήνες και πριν από μια εβδομάδα το τοποθέτησε σε μαύρες, πλαστικές σακούλες, τις οποίες πέταξε σε χαράδρα, έξω από το Μπόρνο.

Η αναγνώριση του πτώματος κατέστη δυνατή μόνο χάρη σε σειρά τατουάζ που είχε κάνει η νεαρή γυναίκα. Τα αναγνώρισαν, όπως γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera, άτομα που είχαν δει τα έργα της. Οι εισαγγελικές αρχές και οι καραμπινιέροι είχαν ζητήσει πριν από λίγες ημέρες τη βοήθεια των πολιτών για να μπορέσει να συλληφθεί ο δολοφόνος.

Όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης υπογραμμίζουν τη φρίκη του συγκεκριμένου φόνου. Ο δράστης φέρεται μάλιστα να χρησιμοποίησε το κινητό της άτυχης γυναίκας (μητέρας ενός παιδιού πέντε ετών) για να στείλει μηνύματα σε δημοσιογράφο -αφού την είχε δολοφονήσει- με τα οποία ήθελε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η εικοσιεξάχρονη ήταν ζωντανή.

Οι υποψίες όμως αυξήθηκαν και οι έρευνες πήραν νέα τροπή όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε ένα ηχητικό μήνυμα, έστω και τριών δευτερολέπτων, μέσω whatsapp και ο δολοφόνος διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share