Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρομακτική στιγμή! Άνδρας χτυπά κατα λάθος με βάρος 20 kg το κεφάλι συναδέλφου του - Αυτό που του συνέβη θα σας σοκάρει (video)

Απίστευτο συμβάν!

21 Μαρτίου 2022 11:49
Τρομακτική στιγμή! Άνδρας χτυπά κατα λάθος με βάρος 20 kg το κεφάλι συναδέλφου του - Αυτό που του συνέβη θα σας σοκάρει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τρομακτικό σκηνικό έλαβε χώρα σε γυμναστήριο του Darwin, όταν ένας άνδρας άφησε κατα λάθος βάρος 20kg στο κεφάλι συναθλητή του προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κρανίο. Συνέπεια αυτού του συμβάντος ήταν η φυλάκιση του άνδρα.

Σε αυτό το σημείο, να σας υπενθυμίσουμε το απίστευτο ρατσιστικό σκηνικό βίας που συνέβη σε ένα σχολείο

Το δικαστήριο άκουσε ότι οι δύο άνδρες έκαναν γυμναστική στο Next Level Gym στο προάστιο Palmerston του Rosebery, νοτιοανατολικά του Darwin, νωρίς ένα πρωί του Οκτωβρίου 2020.

Ο Ράιαν (θύτης) φαίνεται να πέταξε και έριξε το βάρος στο κεφάλι συναδέλφου του γυμναστή, με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει στο έδαφος.

Ο Ράιαν φαίνεται να έχει τραυματίσει τον αστράγαλό του και απομακρύνεται καθώς το θύμα κάθεται στο πάτωμα με αγωνία κρατώντας το πρόσωπο και το κεφάλι του, τα οποία αιμορραγούσαν.

Ο τραυματίας υπέστη κάταγμα στο κρανίο, κόψιμο στο φρύδι του, πρήξιμο στο πρόσωπό του και «σημαντικές και συνεχιζόμενες» ψυχολογικές επιπτώσεις, ανέφερε το NT News.

Ο δικαστής Τζον Μπερνς περιέγραψε τις ενέργειες του Ράιαν ως «πολύ επικίνδυνες», ενώ τιμωρήθηκε με φυλάκιση 19 μηνών.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share