Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σκηνικό τρόμου: Φοιτήτρια έπεσε σε χαράδρα 8 μέτρων – Καρέ καρέ η διάσωσή της (video)

Πώς κατάφεραν να την εντοπίσουν οι Αρχές της Κύπρου

7 Μαρτίου 2022 18:59
Σκηνικό τρόμου: Φοιτήτρια έπεσε σε χαράδρα 8 μέτρων – Καρέ καρέ η διάσωσή της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/3) στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χάρη στην έγκαιρη και συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας και Πυροσβεστικής έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός 26χρονης φοιτήτριας από τη Λευκωσία, η οποία γύρω στη 01:00 έπεσε με το όχημά της σε γκρεμό βάθους 8 μέτρων στα ορεινά στον δρόμο προς Παλαιχώρι.

Διαβάστε επίσης: Νεκρός ο Νίκος Σηφάκης

Η νεαρή, η οποία τραυματίστηκε και δεν μπορούσε εξέλθει του αυτοκίνητου της, κατέστη δυνατό να εντοπιστεί με τη χρήση των υπηρεσιακών φάρων και σειρήνων και την ανοικτή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αξιωματικό της αστυνομίας που συντόνιζε την επιχείρηση.

Μάλιστα έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός της λίγο πριν κλείσει το κινητό της από μπαταρία. Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των ασθενοφόρων ανέσυραν τη νεαρή από τη χαράδρα και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σοκαριστικό ατύχημα στη Χαλκιδική: Δρόμος «κατάπιε» αυτοκίνητο με τον οδηγό του

Απίστευτες εικόνες πρόβαλε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» από την περιοχή Συκιά στη Χαλκιδική.

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη Βόρεια Ελλάδα, το έδαφος υπέστη καθίζηση σε ένα σημείο του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα ένας οδηγός και το ΙΧ του να πέσουν σε μια μεγάλη τρύπα που άνοιξε στον δρόμο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο πραγματοποιούνται τον τελευταίο καιρό έργα. Ο άτυχος άνδρας πήγαινε το παιδί του σε γειτονικό σχολείο και όταν επέστρεψε στο όχημά του και ξεκίνησε να φύγει ο δρόμος υποχώρησε. Ο άνδρας βγήκε από το όχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ασθενοφορο-τροχαιο

Τραγικός θάνατος έξω από κατάστημα Lidl!

Ένας τραγικός θάνατος σημειώθηκε έξω από κατάστημα Lidl, με έναν οδηγό να καταλήγει ύστερα από σοκαριστικό τροχαίο, που αναστάτωσε την περιοχή όπου έμενε.

Συγκεκριμένα, ένας 60χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο, στην δημοτική οδό Αμαλιάδας-Κουρούτας, στο ύψος του Lidl. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος τηλεφωνητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, και στο οποίο επέβαινε η σύζυγος του η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, έβγαινε σύμφωνα με πληροφορίες από πρατήριο υγρών καυσίμων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κουρούτα, τη στιγμή που ένα φονικό στην Πελοπόννησο σοκάρει.

Τι συνέβη στο τραγικό περιστατικό

Σύμφωνα με το Dete.gr, επιχείρησε να μπει στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση την Αμαλιάδα και την ίδια στιγμή έρχονταν ένα άλλο ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Κουρούτα.

ασθενοφορο-τροχαιο

Η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων ήταν σφοδρή! Το αυτοκίνητο του 60χρονου βρέθηκε στον αέρα και κατέληξε πάλι στην έξοδο του πρατηρίου, ενώ το άλλο ΙΧ βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας καταλήγοντας στο παρκινγκ καταστήματος. Μάλιστα, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, το αυτοκίνητο έσπασε την βαριά συρόμενη πόρτα του καταστήματος!

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν την Τροχαία Ήλιδας, ενώ στο σημείο κατέφθασαν και πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ. Αμαλιάδας για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο 60χρονο, την σύζυγό του και τον 25χρονο οδηγό του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος ευτυχώς δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό.

Ο 60χρονος υπάλληλος του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και η σύζυγός του αρχικά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίστηκε διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου και κατέληξε λίγες ώρες μετά.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share