Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η συγκινητική στιγμή που δύο φίλες σμίγουν ξανά σε προσφυγική δομή (video)

Aναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους και έσμιξαν ξανά στην Πολωνία

28 Φεβρουαρίου 2022 19:50
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η συγκινητική στιγμή που δύο φίλες σμίγουν ξανά σε προσφυγική δομή (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βίντεο του Reuters, που προκαλεί ρίγη συγκίνησης, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Απαθανατίζει την αγωνία που είχαν δύο φίλες από την Ουκρανία, που αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους, εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και έσμιξαν ξανά σε προσφυγική δομή στην Πολωνία. Αγκαλιάζονται και στα πρόσωπά τους φαίνεται η χαρά τους που είδαν η μία την άλλη ζωντανή.

Αξιοθαύμαστη κίνηση από Θεσσαλονικείς - Προσφέρουν τα σπίτια τους σε πρόσφυγες από την Ουκρανία

Υπενθυμίζουμε ότι περισσότεροι από 500.000 Ουκρανοί πρόσφυγες έχουν ήδη φύγει από τα σπίτια τους, αναζητώντας καταφύγιο.

Ράγισε καρδιές η Χριστίνα Μπόμπα: «Είμαι κι εγώ Ουκρανή μητέρα!» (photo)

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η παγκόσμια κοινότητα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, μετά την απόφαση του προέδρου της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση.

χριστινα-μπομπα

Τα social media έχουν κατακλυστεί με μηνύματα συμπαράστασης προς τον ουκρανικό λαό που βιώνει δραματικές ώρες τόσο από απλό κόσμο όσο και από celebrities. Ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που έκαναν ανάρτηση κατά του πολέμου στην Ουκρανία, ήταν και η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία το περασμένο καλοκαίρι έγινε μανούλα για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο δύο δίδυμα κοριτσάκια, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Συγκεκριμένα, η influencer αναδημοσίευσε τα λόγια κάποιας Ουκρανής μητέρας η οποία έλεγε πως έντυσε τον 10χρονο γιο της το πρωί και κάθισαν να φάνε πρωινό όσο πιο μακριά από τα παράθυρα του σπιτιού τους μπορούσαν, όμως εκείνος φοβόταν τόσο που έκανε εμετό.

χριστινα-μπομπα-αναρτηση

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share