Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Είναι λαϊκιστής": Όταν η Ρουσλάνα τα "έχωνε" στον Ζελένσκυ για τη πολιτική του

Τι είχε δηλώσει η Ουκρανή νικήτρια της Eurovision 2004;

28 Φεβρουαρίου 2022 13:40
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ τις τελευταίες πέντε ημέρες με κανέναν να μην μπορεί να προβλέψει πότε θα τελειώσει, επιτέλους, αυτή η δυσάρεστη συγκυρία.

Με αφορμή αυτά τα γεγονότα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκυ γνώρισε τεράστια προβολή και αποδοχή μέσα από τα social media, ως ο ηγέτης που αντιστέκεται για το καλό του λαού του στις υπερφίαλες προσδοκίες του Πούτιν.

Αν και ο πρόεδρος Ζελένσκυ έχει ηρωωποιηθεί στα μάτια πολλών, υπάρχει μία ντόπια γνωστή κυρία που διαφωνούσε κάποτε με τη πολιτική πορεία του Ζελένσκυ, αν όχι ακόμα και τον είχε κατηγορήσει για λαϊκισμό.

'Είναι λαϊκιστής': Όταν η Ρουσλάνα τα 'έχωνε' στον Ζελένσκυ για τη πολιτική του

Η Ουκρανή τραγουδίστρια Ruslana Lyzhychko σε παλιότερη συνέντευξη της σε ουκρανικό μέσο είχε δηλώσει αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του Ζελένσκι. Η ίδια πίστευε ότι ο Ζελένσκυ είναι πρωτίστως ένας καλλιτέχνης που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις επαγγελματικές του δεξιότητες στην κυβέρνηση.

Η τραγουδίστρια πίστευε ότι ο Volodymyr Zelensky δεν ενεργεί ως πρόεδρος, αλλά ως σεναριογράφος.

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει ότι "ο Ουκρανός πρόεδρος χρησιμοποιεί τις κινηματογραφικές του γνώσεις για να διευθύνει το λαό. Σαν να γράφει ένα σενάριο, όπως αυτά που εμπνέεται για τα σήριαλ του. Ωστόσο, ο κόσμος δεν είναι χαρακτήρες έργου, είναι άνθρωποι με πραγματικά συναισθήματα και εσύ δεν μπορείς να τους χρησιμοποιείς έτσι."

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share