Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

"Ο Πούτιν είναι νεκρός!": Βόμβα από την πρώην σύζυγό του!

Αποκάλυψη σεισμός!

28 Φεβρουαρίου 2022 08:52
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ώρα που όλος ο πλανήτης παρακολουθήσει συγκλονισμένος τις εξελίξεις στην Ουκρανία, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν δηλώσεις της πρώην γυναίκας του Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με την οποία ο Ρώσος πρόεδρος είναι νεκρός εδώ και χρόνια και πλέον κυβερνάει την χώρα ο σωσίας του.

Μια αποκάλυψη που προκάλεσε ποικίλα σχόλια στην κοινή γνώμη έκανε η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Λουντμίλα, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι καλά στα μυαλά της.

Σε συνέντευξή της στην γερμανική εφημερίδα Die Welt υποστήριξε πως ο πρώην σύζυγός της είναι νεκρός και πως αυτός που κυβερνά τη Ρωσία σήμερα είναι σωσίας του!

'Ο Πούτιν είναι νεκρός! Κυβερνά την Ρωσία ο σωσίας του!': Βόμβα από την πρώην σύζυγό του!

«Ο σύζυγός μου είναι νεκρός εδώ και καιρό. Ένα βράδυ μπήκαν στο σπίτι τα έκαναν γυαλιά καρφιά και τον άρπαξαν. Μετά από ένα μήνα επέστρεψε ένας άλλος άνθρωπος, ο σωσίας του» δήλωσε η πρώην σύζυγος του Ρώσου Προέδρου.

Η ίδια αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί απειλές να μην μιλήσει διαφορετικά θα δολοφονηθούν οι κόρες της, ενώ προσθέτει ότι ετοίμαζαν και τη δική της σωσία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δραπέτευσε, ενώ ετοίμαζαν τη δική της σωσία και ότι τώρα που ζει στο εξωτερικό αποφάσισε να μιλήσει παρά το γεγονός ότι απειλείται η ζωή της, διότι δεν μπορεί να βλέπει τι κάνουν στο όνομα του Πούτιν αυτοί οι «τρομεροί άνθρωποι, οι οποίοι τον δολοφόνησαν και δε σταματούν πουθενά».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share