Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πρώην Μις Ουκρανία πήρε το όπλο και πήγε να πολεμήσει! (photos)

Η Αναστάζια Λένα μάχεται για την πατρίδα της στο μέτωπο με τη Ρωσία

27 Φεβρουαρίου 2022 17:01
Πρώην Μις Ουκρανία πήρε το όπλο και πήγε να πολεμήσει! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία δεν αφήνουν κανέναν με σταυρωμένα τα χέρια μέσα στη χώρα. Στο κάλεσμα για γενική επιστράτευση ανταποκρίθηκε και η Μις Ουκρανία του 2015, Αναστάζια Λένα, η οποία πήρε το όπλο της και πήγε να πολεμήσει στο μέτωπο ενάντια στην προσπάθεια της Ρωσίας να εισβάλει στην πατρίδα της.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι όπλα στέλνει η Ελλάδα στη μάχη εναντίον της Ρωσίας - Αναχώρησαν τα δύο C-130 με 40 τόνους αμυντικό υλικό (photos)

«Όποιος περάσει τα ουκρανικά σύνορα και εισβάλει στην πατρίδα μας θα σκοτωθεί! Ο στρατός μας πολεμά με τέτοιον τρόπο που ακόμη και το ΝΑΤΟ θα ζητούσε άδεια για να μπει στη χώρα», ανέφερε σε ποστ της στο Instagram, ενώ εξέφρασε και τη στήριξή της στον πρωθυπουργό της Ουκρανίας, Βολόντιμιρ Ζελένσκι.

«Είναι ένας πραγματικός και δυνατός ηγέτης», ανέφερε η καλλονή, που έχει πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και μάρκετινγκ, μιλά πέντε γλώσσες και έχει εργαστεί ως μεταφράστρια, πέρα από τη σύντομη καριέρα της ως μοντέλο.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διπλωματικό «θρίλερ» - Επιβεβαιώνει ο Ζελένσκι για τις συνομιλίες με τη Ρωσία (video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας, καθώς ο Βλοντιμίρ Ζελένσκι συμφώνησε να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ρωσία. Συγκεκριμένα, το δελτίο ειδήσεων του OPEN, ανέφερε ότι η είδηση έγινε γνωστή από tweet του Ουκρανού προέδρου.

Η απόφαση ελήφθη στη συνάντηση που είχε με τον Λευκορώσο πρόεδρο Λουκασένκο στη Λευκορωσία.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Βλοντιμίρ Ζελένσκι ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λευκορώσο Πρόεδρο, Αλεξάντερ Λουκασένκο. Επίσης έγινε γνωστό ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ, λίγη ώρα μετά τη λήξη του ρωσικού τελεσιγράφου προς την Ουκρανία για συνομιλίες.

Σύμφωνα με το OPEN, ο Πούτιν διαμήνυσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για συνομιλίες στο Γκόμελ της Λευκορωσίας. “Αυτή τη δυνατότητα δεν την αξιοποίησε η Ουκρανία”, φέρετε να είπε ο Πούτιν.

«Η ρωσική αντιπροσωπεία βρίσκεται στην πόλη της Λευκορωσίας Γκόμελ και είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί με τους εκπροσώπους του Κιέβου. Εκείνοι, επιδεικνύοντας ασυνέχεια, δεν έχουν αδράξει αυτήν την ευκαιρία μέχρι τώρα», δήλωσε ο Πούτιν, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας σήμερα με τον με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου του Κρεμλίνου.

Σύμφωνα με τη ρωσική προεδρία, ο Ναφτάλι Μπένετ «πρότεινε να μεσολαβήσει το Ισραήλ για την παύση των εχθροπραξιών».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share