Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νέο «Κωσταλέξι»: Κρατούσε μητέρα 8 παιδιών αλυσοδεμένη σε παράγκα

Θλιβερό περιστατικό αιχμαλωσίας!

23 Φεβρουαρίου 2022 16:54
Νέο «Κωσταλέξι»: Κρατούσε μητέρα 8 παιδιών αλυσοδεμένη σε παράγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την Κίνα που δείχνουν μία γυναίκα αλυσοδεμένη σε μία παράγκα με διεθνή ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως υπεύθυνος για την πράξη αυτή είναι ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τη straitstimes, οι κινεζικές αρχές συνέλαβαν τον άνδρα και άλλα δύο άτομα με την κατηγορία της σωματεμπορίας. Καμπάνα δέχθηκαν και 17 τοπικοί αξιωματούχοι οι οποίοι είτε αποπέμφθηκαν είτε τους επιβλήθηκαν ποινές.

Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της κολλητής της γυναίκας του: Ο λόγος; ΔΕΝ είναι αυτός που φαντάζεσαι

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γυναίκα -μητέρα οκτώ παιδιών - πάσχει από σχιζοφρένεια. Εντοπίστηκε σε μία κρύα παράγκα στην επαρχία Τζιανγκζού. Είχε πέσει πολλές φορές θύμα σωματεμπορίας. Μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση των ποινών που επιβλήθηκαν στους τοπικούς αξιωματούχους, το σχετικό hashtag που ανέβηκε στην πλατφόρμα «Weibo» της Κίνας είχε ήδη 580 εκατομμύρια προβολές. Κινέζοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης.

Υποστήριξαν πως η γυναίκα με το παρατσούκλι Xiaohuamei, βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου της παρέχεται περίθαλψη. Η γυναίκα εξαφανίστηκε αφού έζησε για λίγους μήνες με έναν άνδρα στην επαρχία Τζιανγκζού και στη συνέχεια έπεσε θύμα σωματεμπορίας. Όταν πλέον έφθασε στην οικογένεια του νυν συζύγου της, τότε η υπόθεση ακολούθησε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Οι έρευνες επικεντρώνονται και σε άλλα έξι άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην απίστευτη υπόθεση.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share